fbpx

Vevőszerző weboldal | Keresőoptimalizált | Egyedi megjelenéssel

5 csillagos értékelés

Weboldal készítés
marketing szemlélettel

Több, mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezem weboldal készítésben.

Vevőszerző weboldalt készítek marketing szemlélettel

Mit jelent ez pontosan?

Ez a különbség egy hagyományos honlap és
egy marketing szemlélettel készített vevőszerző weboldal között:

Retro számítógép ikon

Hagyományos honlap

Régebben elég volt megjelenni az interneten egy viszonylag szép honlappal, ami bemutatkozó és tájékoztató funkciót töltött be.
Ez ma már kevés. Nem fog bevételt termelni. A weboldalak többsége 5-10 évvel van lemaradva a mai, legújabb marketing trendektől.

Modern ikon

Vevőszerző weboldal

Ma már alapvető, hogy modern megjelenésű, mobilbarát (reszponzív), gyors, biztonságos és keresőoptimalizált legyen egy weboldal.

Amit ezen felül nyújtok a weboldal készítés során az ügyfeleimnek: marketing stratégia, vevőszerző módszerek és értékesítési technikák. Ezek biztosítják, hogy a weboldal látogatóiból vásárlók legyenek, majd visszatérő ügyfelek.

Love, amit az emberek szeretnek

Egy vállalkozónak ma már NEM csak egy honlapra van szüksége, ami jól néz ki…

olyan weboldalt készítek,
amit az emberek szeretnek

…mert, ha az emberek szeretik, amit ott látnak, akkor vásárolni is fognak!

Ezeket tartalmazza az általam készített weboldal

Kiemelt szempontok

Marketing stratégia

Marketing stratégia

A vevőszerző marketing stratégia az első, a kivitelezés a második. Átbeszéljük, hogyan épüljön fel a weboldalad és a marketing rendszered.

Kreatív szövegírás weboldalra

Hatásos szövegírás

Ha már megvan a felépítés, jöhet a megfelelő kommunikáció. A vállalkozásod és a célcsoportod (buyer persona) stílusához alakítjuk a szövegeket, leírásokat és cikkeket.

Keresőoptimalizált SEO weboldal készítés

Keresőoptimalizált (SEO)

Fontos, hogy az alapvető keresőoptimalizálási beállításokat megcsináljuk, mert így fog megjelenni a Google keresőben a weboldalad. Ha szeretnéd, akkor ezt tovább is tudjuk fejleszteni profi szinten SEO szoftverekkel.

Weboldal technikai beállítása

Technikailag profi

Egy weboldal legyen letisztult és modern kinézetű, valamint biztonságos és gyors. Minden fontos technikai beállítás megcsinálok, mert ezek ma már alapvető dolgok.

Hírlevél marketing eszközök

Marketing eszközök

Beleteszek minden olyan funkciót és megoldást, ami logikusan kapcsolódik a marketing stratégiához és támogatja a vállalkozásod vevőszerzését.

Konverzióra optimalizált weboldal

Konverzióra optimalizált

Minden szöveget, képeket és grafikákat a weboldalon úgy alakítom ki és rendezem el, hogy mikro-konverziókon keresztül elősegítse a vásárlást. Ha szeretnéd, akkor ezt tovább tudjuk fejleszteni marketing pszichológiával.

nézd meg pontosan milyen funkciók lesznek a weboldalban, amit neked készítek

Modern, biztonságos és támogatja a vállalkozásod vevőszerzését.

WordPress

Ez adja a weboldalad alapját. Rugalmas, könnyen alakítható és fejleszthető. Ráadásul nyílt forráskódú, így nem kell elkötelezned magad senki mellett.

Elementor / DIVI

Ha rám hallgatsz, akkor én az Elementor nevű vizuális szerkesztőt ajánlom és használom, de ha te a Divi-t választod azt sem probléma. Az eredmény végül ugyanolyan jó lesz.

egyedi megjelenés

A vállalkozásod vagy márkád stílusához, kedvenc színeidhez alakítjuk a megjelenést. Garantáltan nem lesz még egy ugyanolyan weboldal, mint a tiéd.

teljesen reszponzív

Minden képernyőn jól fog kinézni a weboldal, legyen szó nagy monitorról, laptopról vagy mobiltelefonról.

utólag módosítható

Akár te is bármikor könnyen módosíthatod és szerkesztheted utólag a szövegeket és képeket. Persze rám is bármikor számíthatsz, ha elakadsz vagy új ötleteidet szeretnéd viszontlátni a weboldaladon.

automatizált mentés

Nem fog elveszni semmi. Még csak nem is kell észben tartani, mert a biztonsági mentések automatikusak. Ez kiemelten fontos, mert így bármikor vissza tudjuk állítani a weboldalt, ha történne vele valami.

gyors

Senki nem szeret várni. A felhasználói élmény és a keresőoptimalizálás szempontjából is fontos, hogy gyors legyen a weboldalad, ezért erre is nagy hangsúlyt fektetünk.

statisztikák

Kövesd nyomon mi történik a weboldaladon. A Google Analytics marketing statisztikai eszköz bekötésével mindig tudni fogod hogyan teljesít a weboldalad, hányan látogatták meg egy adott időszakban.

SSL tanúsítvány

Ma már alapkövetelmény. Egy díjmentes SSL tanúsítványt (HTTPS) is telepítünk a weboldal mögé, hogy a mai elvárásoknak megfelelően működjön biztonsági szempontból is.

keresőoptimalizálás

Természetesen a legfontosabb SEO beállításokat is megcsinálom a weboldaladon, hogy majd megjelenjen a Google találatok között. Ha szeretnéd a Google Térképre is be tudlak regisztrálni.

céges domain & e-mail

Jelen meg profiként. Az általad kiválasztott egyedi domain nevet beregisztráljuk neked (ez a weboldalad címe) és készítünk hozzá kapcsolódó e-mail címet is. Ettől még profibb lesz az online megjelenésed és a kommunikációd, mintha egy csak egy sima Gmail címed lenne.

Webes biztonság

A legfontosabb biztonsági beállításokat is megcsinálom a weboldaladon, és segítek a későbbi folyamatos karbantartásban is, hogy mindig biztonságban legyen a weboldalad a digitális (cyber) támadókkal és SPAM robotokkal szemben.

Ügyfeleim ajánlásai

Az első weboldalamat 20 évvel ezelőtt készítettem. Vállalkozóként 13 éve foglalkozom weboldal készítéssel.

Galántai Gergely

weboldalkészítő, marketing tanácsadó

Az első weboldalakat 20 évvel ezelőtt készítettem.
Vállalkozóként pedig több, mint 13 éve foglalkozom marketing tanácsadással és kivitelezéssel.

Rólam - tapasztalatok

Weboldalak és webáruházak készítésével, valamint vevőszerző online marketing rendszerek kivitelezésével foglalkozom 2008-óta vállalkozóként. 

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, és főiskolás korom óta imádom a marketinget. Különösen érdekel a marketing pszichológia (neuromarketing). Ezekben a témákban a mai napig fejlesztem és bővítem a tudásomat.

A mai trendek szerint...

Nincs mit szépíteni, a legtöbb weboldal 5-10 évvel van elmaradva a mai marketing és dizájn trendektől. Ez végzetes hiba lehet a vállalkozás szempontjából.

Nem elég, ha jól néz ki a weboldalad. Nem elég, ha technikailag rendben van. Ez ma már alap. Ennél sokkal többre van szükséged, ha bevételt is szeretnél. 

A trendek az elmúlt évek során gyökeresen megváltoztak és most ezt kell figyelembe venni a weboldal esetében is. 

Komplex megoldást adok

Én azt adom, amire neked és a vállalkozásodnak szüksége van. A cél, hogy a  weboldalad látogatóiból vásárlók legyenek, majd visszatérő ügyfelek.
Ma már nélkülözhetetlen, hogy weboldal készítés során a modern megjelenés és a technikai tudás mellé, marketing szemlélet és vállalkozói ismeret is párosuljon.

A weboldal készítés során külön hangsúlyt szentelek a marketing stratégiára, a vevőszerző módszerekre és az értékesítési technikákra is.

A vevőszerző honlapok elkészítéséhez komplex marketing tudásra és gyakorlati marketing tapasztalatra is szükség van – én ezt tudom neked adni!

Itt találkozhattál velem

Legfrissebb weboldal készítés munkáim

Referenciák és ajánlások

"Köszönöm szépen, Gergő a munkádat, a rugalmasságodat, az ötleteidet és meglátásaidat! Nagyon megnyugtató, hogy tudom, hogy különböző kérdésekkel fordulhatok hozzád és mindig szívesen segítesz. 🙏❤️"
Nyebolszin Paulina referencia
Nyebolszin Paulina
szulesrehangolo.hu
"Rengeteg segítséget kaptam tőled marketingben és a weboldalam elkészítéséhez pedig ebben korábban semmilyen tapasztalatom nem volt. Most végre készen van és nagyon örülök neki. Hálás vagyok, hogy mindig vannak hasznos meglátásaid és észrevételeid. Szeretem az építő jellegű kritikáidat is, hiszen ezekből lehet tanulni és fejlődni. További sok sikert kívánok neked!"
Garai Orsi referencia
Garai Orsi
garaiorsolya.hu

A weboldal készítés átlátható folyamata

NEM kell várnod soha az ügyfélszolgálatra, mert velem leszel közvetlen kapcsolatban.
Folyamatosan tájékoztatlak a fontosabb mérföldkövekről, és belenézhetsz a haladásba is.

1

Tervezés

Konzultáció és tanácsadás keretében lefektetjük a leendő weboldalad stratégiai alapjait és egyeztetünk a legfontosabb részletekről. Szó lesz a dizájnról és a marketing szempontokról is. A tervezés egy különösen fontos rész, hiszen ez alapján történik majd a kivitelezés. De ne aggódj, mindenben segítek és melletted állok, hiszen közös a cél: egy modern és vevőszerző weboldal a vállalkozásod számára, ami bevételt termel.

Weboldal készítés

Ebben a szakaszban fog elkészülni a weboldalad. Közvetlen kapcsolatban leszünk  folyamatosan és értesíteni foglak, hogy hol tart a munka. Így te is mindig képben leszel. Bármikor megnézheted hol tart a weboldalad fejlesztése. Bármikor, jelezni tudod felém, ha  észrevételed vagy kérdésed van. A cél, hogy végül maximálisan elégedett legyél.

2

3

Fejlesztés és karbantartás

A weboldalad elkészült és örömmel fogod használni. Büszkén mutathatod meg másoknak is. A folyamatos fejlesztés és karbantartás miatt sem kell aggódnod, mert ezt is megcsinálom neked. Biztosan lesznek újabb és újabb remek ötleteidet vagy változások a vállalkozásodban, amit a weboldalnak is követnie kell. Ezeket is meg fogom neked csinálni és segítek a kivitelezésben. A rendszeres technikai karbantartás és frissítés pedig biztonsági szempontból  fontos, amiben szintén számíthatsz rám.

Prémium minőség megfizethető áron

Az alábbi csomagok tájékoztató jellegűek, mert a végső árat mindig a te igényeid és kéréseid alapján adom.

WEB Start

80.000-tól

Pro

WEB haladó

120.000-tól

WEB profi

350.000-tól

A csomagajánlatok és az árak tájékoztató jellegűek.
Figyelembe veszem az egyedi igényedet és kérésedet. Minden rugalmasan módosítható, mert azt a megoldást szeretném adni, ami neked és a vállalkozásodnak a legjobb.

Mi a megrendelés folyamata?

1.

Árajánlat kérés

Egyszerűen csak töltsd ki a jelentkezési lapot és írd le néhány mondatban az elképzelésedet.

Ez az első lépés, kérj ajánlatot

2.

Telefonos egyeztetés

Felhívlak és megbeszéljük, hogy milyen weboldalt szeretnél és pontosítjuk az elképzelésedet. Ha nem tudod, az sem probléma, mert segítek, hogy a legjobb megoldást találjuk meg a számodra.

3.

Az árajánlat elfogadása

A konzultáció alapján adok egy árajánlatot. Ha még ezek után marad kérdésed, akkor azokat is át tudjuk beszélni, hogy véglegesíteni tudjuk a megrendelést.

4.

Megrendelés

Az árajánlat és a megbeszéltek alapján történik a megrendelés és a munkadíj kifizetése. Jellemzően a weboldal két részletben kerül kifizetésre, de ez megegyezés kérdése. 

Töltsd ki az űrlapot és
kérj weboldal készítés árajánlatot!

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem.
A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.

A gyakran felmerülő kérdésekre itt találod a választ!

A végső ár mindig az alapján kerül meghatározásra, hogy pontosan mit szeretnél, mi az elképzelésed. Töltsd ki az űrlapot és felveszem veled a kapcsolatot, így minden kérdésedre választ fogsz kapni.

Jellemzően 3-4 hét alatt elkészül minden weboldal. A webáruház (webshop) esetében 4-8 héttel lehet számolni.

A weboldalakat WordPress rendszerrel készítem el. Ehhez Elementor vagy Divi „építőt” használnok. Az általam használt és javasolt vállalkozói és marketing eszközök listáját ide kattintva tudod elolvasni. Itt megtalálod, hogy milyen  tárhely szolgáltatókat ajánlok, illetve az egyéb WordPress bővítményeket és kiegészítőket is.

Természetesen. Minden elkészült weboldal után kapsz egy rövid oktatási anyagot amiben megmutatom hogyan tudod az alap dolgokat, mint a szövegeket átírni, képeket cserélni stb.. 

Ettől függetlenül azt javaslom, hogy bízd rám 100%-ban a weboldalad kezelését, frissítését, mert akkor biztosan nem fog elállítódni semmi. Nagyon kedvező havidíjas szolgáltatás keretében folyamatosan felügyelem a weboldaladat, illetve megcsinálom a szükséges módosításokat is.

Ha felmerült az igény, hogy szeretnél weboldalt vagy webáruházat indítani, akkor keress bizalommal. Töltsd ki az űrlapot és telefonon segítek a kezdeti lépésekben. Elmondom milyen lehetőségeid vannak, illetve útmutatást is tudok adni, hogy a te vállalkozásodnak mi lenne a legmegfelelőbb megoldás.

Természetesen. Teljeskörű szolgáltatást nyújtok és számíthatsz rám a későbbiek során is. Hosszú távú együttműködésre, online marketing  feladatok elvégzésére vagy eseti jellegű technikai segítségnyújtásra is van lehetőség. Keress bizalommal a technikai kérdésekkel, illetve a marketing feladatok kivitelezésével is.

Kérdésed maradt?

Kérdés esetén kattints a Kapcsolat menüpontra és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Jelöld be a „vásárlás előtti kérdést” és így rövidebb időn belül kapsz választ a kérdésedre.