fbpx

Weboldalt kérsz.
Vevőszerző rendszert adok.

15+ év weboldal készítés & marketing tapasztalat

2024-ben így épül fel egy vevőszerző weboldal: Szöveg + Design + Marketing

Ha a három rész közül bármelyik hiányzik vagy gáz, akkor dobhatod ki az egészet, mert nem lesz vásárlód. Ha mindhárom tökéletes, akkor meg milliókat keresel. Ha szeretnéd, hogy elkészítsem a vevőszerző online marketing rendszeredet, akkor irány a megrendelés gomb. Egy baj van: rendelned kell mielőtt lejár a számláló, különben újra hónapokat kell várnod erre a lehetőségre.

Úgy tűnik most lemaradtál… Újra rendelhető: 2024. febr. 05. 7:00 – febr. 09. 23.59

1. rész

A jó szöveg: az érzelmi és a logikus gondolkodás felett is átveszi a hatalmat.

Úgy érzi az olvasó, mintha neki írták volna.
Nem manipulál, hanem motivál.
Bizalmat épít és kifogásokat kezel.

Ne törd a fejed azon hogyan tudnál ilyen marketing szövegeket írni. Főleg, ha nincs benne napi szintű gyakorlatod. Ha nem jó a szöveg, bukik az egész mutatvány.

Így csinálom: megismerem a vevőid gondolkodását és a te beszéd stílusodat. Utána a kettőt ötvözve kialakítom a személyes márkádhoz illeszkedő kommunikációt, ami szimpatikus az ideális vásárlóid számára is.

2. rész

Design és szöveg: együtt teremtik meg a kommunikáció harmóniáját.

A jó design vezeti az olvasót és élményt ad.
A kevesebb több.
Építi a márkát és bizalmat kelt.

Egyedi és letisztult designt készítek: amit meglátnak a látogatók és többet nem felejtenek el. Nem keverik össze más cégek weboldalával, mert azokat kenterbe veri.

3. rész

Marketing rendszert építünk, mert nem látogatógat akarsz, hanem vevőket.

Kapcsolatokat építünk fel.
Szakértői statuszt alakítunk ki.
Megoldást kínálunk.

Lehet jófejkedni, de nem az számít, hogy havonta mennyi látogató van a weboldalon, de még a lájkok száma sem fontos.
A kérdés: nap végén mennyi pénz van a kasszában.

Nem akarlak untatni, de itt vannak a technikai részleteket...

A lényeg: modern - gyors - biztonságos

WordPress

Ez adja a weboldalad alapját. Rugalmas, könnyen alakítható és fejleszthető. Ráadásul nyílt forráskódú, így nem kell elkötelezned magad senki mellett.

Elementor

Ha rám hallgatsz, akkor én az Elementor nevű vizuális szerkesztőt ajánlom és használom, de ha te a Divi-t választod azt sem probléma. Az eredmény végül ugyanolyan jó lesz.

egyedi megjelenés

A vállalkozásod vagy márkád stílusához, kedvenc színeidhez alakítjuk a megjelenést. Garantáltan nem lesz még egy ugyanolyan weboldal, mint a tiéd.

reszponzív

Minden képernyőn jól fog kinézni a weboldal, legyen szó nagy monitorról, laptopról vagy mobiltelefonról.

módosítható

Akár te is bármikor könnyen módosíthatod és szerkesztheted utólag a szövegeket és képeket. Persze rám is bármikor számíthatsz, ha elakadsz vagy új ötleteidet szeretnéd viszontlátni a weboldaladon.

biztonsági mentés

Nem fog elveszni semmi. Még csak nem is kell észben tartani, mert a biztonsági mentések automatikusak. Ez kiemelten fontos, mert így bármikor vissza tudjuk állítani a weboldalt, ha történne vele valami.

villámgyors

Senki nem szeret várni. A felhasználói élmény és a keresőoptimalizálás szempontjából is fontos, hogy gyors legyen a weboldalad, ezért erre is nagy hangsúlyt fektetünk.

statisztikák

Kövesd nyomon mi történik a weboldaladon. A Google Analytics marketing statisztikai eszköz bekötésével mindig tudni fogod hogyan teljesít a weboldalad, hányan látogatták meg egy adott időszakban.

SSL tanúsítvány

Ma már alapkövetelmény. Egy díjmentes SSL tanúsítványt (HTTPS) is telepítünk a weboldal mögé, hogy a mai elvárásoknak megfelelően működjön biztonsági szempontból is.

tárhely és domain

Az általam is használt tárhely szolgáltatónál megcsinálom számodra a domain név regisztrációját és a tárhely ügyintézését. Neked ezzel nem kell foglalkoznod, és biztosra veheted, hogy az egyik legjobb magyar szolgáltatónál lesz a weboldalad.

céges e-mail cím

Az általad kiválasztott egyedi domain nevet beregisztráljuk neked (ez a weboldalad címe) és készítünk hozzá tartozó e-mail címet is. Ettől profibb lesz az online kommunikációd. Ha szeretnéd, akkor be tudjuk kötni a meglévő Gmail fiókodba is, és onnan is használhatod.

Webes biztonság

A legfontosabb biztonsági beállításokat is megcsinálom a weboldaladon, és segítek a későbbi folyamatos karbantartásban is, hogy mindig biztonságban legyen a weboldalad a digitális (cyber) támadókkal és SPAM robotokkal szemben.

Néhány referencia

15+ év weboldal készítés & marketing tapasztalat

Fontos tudnod, hogy egyedül dolgozom. 

Soha nem szervezem ki a munkát alvállalkozóknak és nem is egy alkalmazott készíti a weboldalakat.

Számomra minden munka különleges és minden munka ugyanolyan prioritást élvez.

Rendezvények szervezésével foglalkozó vállalkozás weboldala.

Kozmetikai kezeléseket és smink tanácsadással foglalkozó kozmetikus weboldala.

Önismerettel foglalkozó weboldal.

Ezt a weboldalt sok évvel ezelőtt készítettem, de még mindig nagyon dizájnos és azóta is működik a vállalkozás.

Fordítással foglalkozó vállalkozás weboldala.

Egyik kedves ügyfelem weboldala, akivel közel 10 éven keresztül dolgoztam együtt. Több weboldalt is készítettem számukra, és ez a „központi” oldaluk.

A weboldal készítés átlátható folyamata

NEM kell várnod soha az ügyfélszolgálatra, mert velem leszel közvetlen kapcsolatban.
Folyamatosan tájékoztatlak a fontosabb mérföldkövekről, és belenézhetsz a haladásba is.

1

Tanácsadás és útmutatás

Konzultáció és tanácsadás keretében lefektetjük a leendő weboldalad stratégiai alapjait és egyeztetünk a legfontosabb részletekről. Megtervezünk mindent! Szó lesz a szövegről, dizájnról és a marketing szempontokról is. Ez a tervezés egy különösen fontos rész, hiszen ez alapján történik majd a kivitelezés. Mindenben segítek és melletted állok, hiszen közös a cél: egy modern és vevőszerző weboldal a vállalkozásod számára, ami bevételt termel.

Weboldal készítés

Ebben a szakaszban fog elkészülni a weboldalad. Közvetlen kapcsolatban leszünk  folyamatosan és értesíteni foglak, hogy hol tart a munka. Így te is mindig képben leszel. Időközben megnézheted hol tart a weboldalad fejlesztése. Bármikor, jelezni tudod felém, ha  észrevételed vagy kérdésed van. A cél, hogy végül maximálisan elégedett legyél.

2

3

Fejlesztés és karbantartás

A weboldalad elkészült és örömmel tudod használni. Büszkén mutathatod meg másoknak is. A folyamatos fejlesztés és karbantartás miatt sem kell aggódnod, mert ezt is megcsinálom. Biztosan lesznek újabb és újabb remek ötleteidet vagy változások a vállalkozásodban, amit a weboldalnak is követnie kell. Ezeket is meg fogom neked csinálni és segítek a megvalósításban. A rendszeres technikai karbantartás és frissítés pedig biztonsági szempontból  fontos, amiben szintén számíthatsz rám.

Prémium minőség megfizethető áron

Az alábbi csomagok tájékoztató jellegűek, mert a végső árat mindig a te igényeid és kéréseid alapján adom.

WEB Start

150.000-tól

Pro

WEB pro

250.000-tól

WEB shop

350.000-tól

Az ajánlatok és az árak tájékoztató jellegűek.
Figyelembe veszem az egyedi igényedet és kérésedet.
Minden rugalmasan módosítható, mert azt a megoldást szeretném adni, ami neked és a vállalkozásodnak a legjobb.

Mi a megrendelés folyamata?

1.

Árajánlat kérés

Egyszerűen csak töltsd ki a jelentkezési lapot és írd le néhány mondatban az elképzelésedet.

2.

Telefonos egyeztetés

Felhívlak és megbeszéljük, hogy milyen weboldalt szeretnél és pontosítjuk az elképzelésedet. Ha nem tudod pontosan, az sem probléma, mert segítek, hogy a legjobb megoldást találjuk meg a számodra.

3.

Az árajánlat

A konzultáció alapján adok egy árajánlatot. Ha még ezek után marad kérdésed, akkor azokat is át tudjuk beszélni, hogy véglegesíteni tudjuk a megrendelést.

4.

Megrendelés

Az árajánlat és a megbeszéltek alapján történik a megrendelés és a munkadíj kifizetése. Jellemzően a weboldal két részletben kerül kifizetésre, de ez megegyezés kérdése. 

Töltsd ki az űrlapot és kérj árajánlatot weboldal készítésre

Úgy tűnik most lemaradtál…

Újra rendelhető: 2024. febr. 05. 7:00 – febr. 09. 23.59

A gyakran felmerülő kérdésekre itt találod a választ!

A végső ár mindig az alapján kerül meghatározásra, hogy pontosan mit szeretnél, mi az elképzelésed. Töltsd ki az űrlapot és felveszem veled a kapcsolatot, így minden kérdésedre választ fogsz kapni.

Jellemzően 4 hét alatt elkészül a weboldal. A webáruház (webshop) esetében 4-8 héttel lehet számolni.

A weboldalakat WordPress + Elementor rendszerrel készítem el és további prémium bővítményekkel egészítem ki. 

Igen. Ha ilyen igényed van, kérlek jelezd felém és pár órás oktatás keretében megmutatom hogyan tudod az alap dolgokat megcsinálni, mint például a szövegeket átírni, képeket cserélni stb.

Ettől függetlenül azt javaslom, hogy bízd rám 100%-ban a weboldalad kezelését, frissítését, mert akkor biztosan nem fog elállítódni semmi. Nagyon kedvező havidíjas szolgáltatás keretében folyamatosan felügyelem a weboldaladat, illetve megcsinálom a szükséges módosításokat is.

Ha felmerült az igény, hogy szeretnél weboldalt vagy webáruházat indítani, akkor keress bizalommal. Töltsd ki az űrlapot és telefonon segítek a kezdeti lépésekben. Elmondom milyen lehetőségeid vannak, illetve útmutatást is tudok adni, hogy a te vállalkozásodnak mi lenne a legmegfelelőbb megoldás.

Természetesen. Teljeskörű szolgáltatást nyújtok és számíthatsz rám a későbbiek során is. Hosszú távú együttműködésre, online marketing  feladatok elvégzésére vagy eseti jellegű technikai segítségnyújtásra is van lehetőség az általam elkészített weboldalak esetében. 

Keress bizalommal a technikai kérdésekkel, illetve a marketing feladatok kivitelezésével is.

Kérdésed maradt?

Kérdés esetén kattints a Kapcsolat menüpontra és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Jelöld be a „vásárlás előtti kérdést” és így rövidebb időn belül kapsz választ a kérdésedre.