fbpx

iSafe WordPress.
Weboldal és Webshop karbantartás.

15+ év weboldal készítés & marketing tapasztalat

Fix havidíjas WordPress weboldal és webáruház karbantartási szolgáltatás.

Fontos, hogy folyamatos karbantartást, frissítést és védelmet kapjon a WordPress  weboldal vagy WooCommerce webshop miután elkészült. Frissítéskor biztonsági hibák kerülnek kijavításra, amik elmulasztása potenciális veszélyt jelentenek.

Ha el akarod kerülni a weboldalad feltörését, hibás működését, adatvesztést vagy a spam robotok támadását, akkor bízd rám a honlapod karbantartását és felügyeletét.

Ne maradj le erről! Most rendelhető a szolgáltatás: 2024. január 31. 23.59-ig

Nem is gondolnád milyen veszélyek vannak, ha elhanyagolod ezt a feladatot...

Még nem vagy iBrand Marketing tag?

^ Csak azért kérdezem, mert 20% kedvezményt kaphatnál az iSafe WordPress weboldal karbantartás szolgáltatásra is. Az iBrand Marketing Tudástárban pedig rengeteg online kurzust találsz vállalkozás, marketing és vállalkozói önfejlesztés témákban. Sőt! A zárt Facebook csoportban szakértői válaszokkal segítem a közösség tagjait.

Az autódat is elviszed olajcserére

* Ha nem te akkor a férjed!

A probléma: miután elkészült a weboldal, onnantól nincsen aki rendszeresen karbantartsa, frissítse és felügyelje a működést. A weboldal készítő megcsinálta a honlapot, a tárhely szolgáltatók többsége pedig nem foglalkozik ezzel a feladattal, hiszen nincsen rá idejük. Te pedig dobhatod a kukába a weboldalad, miután feltörték a spam robotok és elveszik róla rengeteg oldal vagy hibásan kezd el működni. De volt olyan is, hogy felnőtt kategóriás hirdetések jelentek meg rajta, ami elég ciki tud lenni... Előzd meg a bajt és inkább nézzük át gyorsan a weboldalad.

15 érvem van, hogy miért válaszd az iSafe WordPress karbantartást 🛡️

El sem hiszed amíg nem látod mennyi mindent kapsz...

A lényeg: biztonság - nyugalom - szakértői segítség

frissítés

Legyen naprakész a weboldalad és webáruházad. Folyamatosan frissítem a weboldalad összes részét: WordPress & Woocommerce, bővítményeket, sablont stb.

karbantartás

Frissítem a weboldalon a sablont és a page builder bővítményt. Ha szükséges, akkor beszerzem a hivatalos licenszkódot prémium sablon esetében (pl. Elementor, Divi).

Víruskeresés

100%-os védelem nincs, de törekedni kell rá. Folyamatosan ellenőrizni fogom a weboldalad állapotát és amennyiben vírust találtam, akkor megoldom a problémát.

Feltörés védelem

A folyamatos frissítések már önmagukban nagy előrelépés a feltörés védelemben. Amennyiben mégis feltörési kísérlet történik, akkor a biztonsági réseket kijavítom.

24 órás felügyelet

Követem, hogy a weboldalad megfelelően működik-e. Ha bármilyen hibát tapasztalok, akkor arról tájékoztatni foglak. Szükség esetén meg is oldom a problémát.

biztonsági mentés

Nem fog elveszni semmi, mert a napi szintű biztonsági mentések gondoskodnak erről automatikusan. Így bármikor vissza tudjuk állítani a weboldalt, ha történne vele valami.

Biztonságos admin

Megakadályozom az adminisztrátor jelszó feltörését. Megoldást adok arra az esetre, ha megpróbálnák kitalálni egy adminisztrátor jelszavát  próbálgatásokkal.

statisztikák

Hasznos információkat kapsz a látogatókról és a weboldalad használatáról a Google Analytics  segítségével. Ebből látni fogod, hogy mi működik és mit kell fejleszteni.

SSL tanúsítvány

Ma már alapkövetelmény. Egy díjmentes SSL tanúsítványt (HTTPS) is telepítek a weboldal mögé, hogy a mai elvárásoknak megfelelően működjön biztonsági szempontból is.

megbízható tárhely

Ez nem kötelező, de lehetőséged van arra, hogy az általam is használt tárhely szolgáltatóhoz költöztessem a weboldalad vagy  a webáruházad. Így az egyik legjobb magyar szolgáltatónál fut majd minden, akár szupergyors prémium szerveren.

céges e-mail cím

Elkészítem neked a domain nevedhez tartozó e-mail címet is. Ettől profibb lesz az online kommunikációd. Ha szeretnéd, akkor be tudom kötni a meglévő Gmail  vagy Outlook leveleződbe, és onnan is használhatod.

Hibajavítást

Valami elromlott a frissítések miatt? Nem tölt be a weboldalad  és csak hibaüzenetet kapsz? Ne aggódj emiatt, mert külön költség nélkül megjavítom a lehető legrövidebb időn belül.

Kéretlen komment és SPAM védelem

Megszűnnek az idegesítő és kéretlen SPAM hozzászólások.  Így elkerülhető a Google büntetés és az ügyfelek előtti presztízs veszteség a kéretlen kommentek miatt, amik jellemzően tiltott és illegális reklámokat tartalmaznak.

Robot regisztrációk elleni védelem

Teljesen megszűnnek a robot regisztrációk az oldalon, amiket jellemzően külföldi (orosz, kínai) spam robotok okoznak. Ha egyszer megtalálták a weboldalad, nem fognak leállni, hacsak nem teszel valamit ellenük.

Havi beszámoló és konzultcáió

Minden hónapban beszámolót küldök az elvégzett munkákról, amit telefonon is át tudunk beszélni. Ezen kívül, ha igényt tartasz rá, akkor marketing fejlesztési javaslatokat és tippeket is küldeni fogok, amivel még több vásárlót szerezhetsz.

Tudtad?

Ezek a jelei, ha a WordPress weboldalad feltörték vagy vírus fertőzőtt lett...

Ne vedd félvállról, mert komoly veszélyei vannak...

Galántai Gergely

Alapító, tulajdonos | ibrand.hu

15+ év weboldal készítési tapasztalattal

Ki fogja megcsinálni a karbantartást?

Szia! Galántai Gergely (Geri) vagyok. Közgazdász végzettséggel rendelkezem és 2008-óta vagyok vállalkozóMarketing tanácsadóként és kivitelezőként az elmúlt 15 év során a legkülönfélébb tevékenységű vállalkozásokkal dolgoztam együtt. Magyar és külföldi ügyfeleim között voltak egyszemélyes vállalkozások és több milliárd forintos beruházással induló nagyvállalat is. 

Érdekesség: az első weboldal munkám 22 évvel ezelőtt volt. Vállalkozóként pedig már több, mint 15 éve készítek weboldalakat. Kérd a szakértői segítségemet a saját weboldalad vagy webáruházad karbantartásában és fejlesztésében.

Galántai Gergely profilkép
👉 Ha van iBrand Marketing előfizetésed, akkor most további 20% lejön minden karbantartási csomag árából.

* Röviden: Ha a technikai részleteket is tudni szeretnéd...

A WordPress egy nyílt forráskódú szoftver, ami azt jelenti, hogy bárki hozzáférhet és módosíthatja a kódot. Ez egyrészt a WordPress rugalmasságának és testreszabhatóságának az egyik előnye. Másik oldalról azonban a biztonsági rések kockázatát is növeli. A WordPress fejlesztői folyamatosan dolgoznak a biztonsági rések kijavításán. Emiatt rendszeresen kiadnak frissítéseket. A kapcsolódó bővítményeknek és sablonoknak (témáknak) is követniük kell ezeket a fejlesztéseket.
A WordPress weboldal rendszeres frissítése és karbantartása segít megelőzni a biztonsági kockázatokat és hibákat, amelyek potenciális veszélyt jelentenek a weboldal működésére és a felhasználói, valamint vásárlói adatokra.

Ajánlások és referenciák

További 100+ visszajelzés a munkámra

Érthetően tudod elmagyarázni a bonyolult dolgokat és lépésről-lépésre haladtunk marketing feladatokban. Készítettél nekünk egy új weboldalt, segítettél a Facebook kommunikációban. Az elmúlt években a teljes online marketinget új alapokra építettük a vállalkozásunkban és ebben sokat köszönhetünk neked is!
Gróf Szilvi
fittkontroll.hu
"Köszönöm szépen, Gergő a munkádat, a rugalmasságodat, az ötleteidet és meglátásaidat! Nagyon megnyugtató, hogy tudom, hogy különböző kérdésekkel fordulhatok hozzád és mindig szívesen segítesz. 🙏❤️"
Nyebolszin Paulina
szulesrehangolo.hu
Már évek óta ismerem Gergőt. Egy megbízható, precíz és naprakész tudással rendelkező marketinges szakembernek tartom. Szívből ajánlom másoknak is!
Koller Krisztián
kollerkrisztian.hu
"Több marketingessel is dolgoztunk már együtt, de benned azt szeretjük, hogy mindig világosan és érhetően elmondod, hogy honnan hova fogunk eljutni, ha megcsináljuk a feladatokat. A vállalkozásunk weboldalát és a teljes online marketinget új alapokra építettük – köszönhetően neked. Már az első évben sikeres lett a vállalkozásunk, most viszont új célokat tűztünk ki és egy teljesen új tevékenységet is el fogunk indítani."
Wojtczak Marek
kulfoldiallasok.eu
Nagyon sok segítséget kaptam tőled a marketingben az elmúlt évek során. Az együttműködés alatt megújult a weboldalunk és a webáruházunk is. Köszönöm neked mindezt és másoknak is szívesen ajánlom, hogy vegyék igénybe a segítségedet!
Életvitál Egészségbolt
eletvitalmor.hu
"Rengeteg segítséget kaptam tőled marketingben és a weboldalam elkészítéséhez pedig ebben korábban semmilyen tapasztalatom nem volt. Most végre készen van és nagyon örülök neki. Hálás vagyok, hogy mindig vannak hasznos meglátásaid és észrevételeid. Szeretem az építő jellegű kritikáidat is, hiszen ezekből lehet tanulni és fejlődni. További sok sikert kívánok neked!"
Garai Orsi
garaiorsolya.hu

Itt találkozhattál velem

Biztonság mindenek előtt...

Az iSafe WordPress karbantartás egy fix havidíjas weboldal vagy webáruház karbantartási szolgáltatás.
Ez egy teljes körű szolgáltatás és minden olyan elengedhetetlen funkciót magában foglal, amely szükséges egy weboldal vagy webáruház biztonságos és hatékony működéséhez.

Mennyibe kerül?

VÁLASSZ AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL.

WEBOLDAL

weboldalanként

10.000,-Ft / hó

WEBSHOP

WEBÁRUHÁZANKÉNT

15.000,-Ft / hó

EGYEDI

TÖBB WEBOLDAL & WEBSHOP

EGYEDI ÁR

Töltsd ki az űrlapot
a jelentkezéshez

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem.
A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.

A jelentkezés pontos menete:

1) Töltsd ki az űrlapot, amely a jelentkezéshez szükséges.

2) A jelentkezés után 1-2 munkanapon belül e-mailben visszajelzést kapsz, hogy vállalom-e a karbantartási munkát. Csak azokat a munkákat vállalom el, amikor valóban tudok segíteni.

3) Pozitív elbírálás után bankkártyás fizetéssel legkésőbb 3 munkanapon belül szükséges teljesíteni a karbantartási szolgáltatás első havidíját (választhatsz negyedéves vagy éves díjfizetést is), amiről természetesen számlát is fogsz kapni.

4) Először kapni fogsz tőlem egy e-mailt. Ebben találod, hogy milyen további infókat szükséges elküldened részemre a karbantartandó honlappal kapcsolatban (pl. WordPress belépési adatok, Tárhely belépési adatok stb.).

5) Ezt követően e-mailben fogunk kommunikálni + a havi 15 perces konzultáció során telefonon.

Kérdésed maradt?

Kérdés esetén kattints a Kapcsolat menüpontra és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Jelöld be a „vásárlás előtti kérdést” és így rövidebb időn belül kapsz választ a kérdésedre.