fbpx

vállalkozás indítása
tanácsadás

Leendő és kezdő vállalkozók részére.

tudatosan

elindítani egy vállalkozást az egyik legizgalmasabb dolog, de sok-sok kihívással és feladattal jár. Számomra az egyik legjobb döntés volt az életben, amikor 15 évvel ezelőtt elindultam vállalkozóként. Rengeteget terveztem, számoltam és ötleteltem, így rengeteg gyakori buktatót tudtam elkerülni.

lépésről-lépésre

meg lehet szerezni minden olyan tudást és készséget, amire szükség van vállalkozóként. Akik felkészülés nélkül vágnak bele, jellemzően 1-2 éven belül elbuknak vagy feladják. Ezt mutatják a statisztikák is. Gyere és jelentkezz hozzám konzultációra, hogy gyakorlati útmutatást szerezz a vállalkozásod megtervezéséhez és elindításához. Így tudatosan felkészülve haladhatsz a céljaid és az álmaid felé – legyen az több pénz, nagyobb szabadság. És foglalkozz azzal, ami valóban örömet okoz az életedben!

Mire számíthatsz
a tanácsadás során?

A tanácsadás során elmondom, hogy mire érdemes figyelni – személyre szólóan a te esetedben
Megosztom az elmúlt 15 év során szerzett vállalkozói tapasztalatomat az alábbi témákon keresztül:

Ötlet keresése

Hogyan találd meg a számodra megfelelő vállalkozás ötletet, amelyre fizetőképes kereslet is van.

Vállalkozói élet

Hogyan készülj fel lelkileg, szakmailag és pénzügyileg a vállalkozói életre és kihívásokra.

Kockázatok

Hogyan elemezd a versenytársakat és a lehetséges kockázatokat, amivel elkerülhetők a gyakori buktatók.

Tervezés

Hogyan készítsd el az üzleti és pénzügyi tervedet, ami az egyik legnagyobb segítséget fogja adni a számodra.

Közösségi média

Hogyan használd tudatos vállalkozóként a közösségi oldalakat, amivel nem csak lájkokat, hanem bevételt is szerzel.

Bevétel

Hogyan épül fel egy online marketing rendszer, ami folyamatosan érdeklődőket és vevőket fog hozni a számodra.

Galántai Gergely

iBrand Marketing alapítója és vezetője

15 év vállalkozói tapasztalattal

Kivel fogsz beszélni a vállalkozásindítás tanácsadás során?

Szia! Galántai Gergely (Geri) vagyok. 

Közgazdász végzettséggel rendelkezem és 2008-óta vagyok vállalkozó.

Marketing tanácsadóként és kivitelezőként az elmúlt 15 év során a legkülönfélébb tevékenységű vállalkozásokkal dolgoztam együtt.

Magyar és külföldi ügyfeleim között voltak egyszemélyes vállalkozások és több milliárd forintos beruházással induló nagyvállalat is. 

Gyakorlati útmutatást adok személyre szólóan a te vállalkozási ötletedre és terveidre, amivel elkerülheted a gyakori buktatókat. Így tudatosan felkészülve indulhatsz el az álmaid és céljaid megvalósítása felé.

Velem egy jó hangulatú, mégis produktív és eredményes konzultációra számíthatsz.

Ha benned is felmerültek kérdések, akkor keress bizalommal!

Itt találkozhattál velem

Mire számíthatsz nálam egy konzultáció során?

Az általad lefoglalt időpontban fogunk „találkozni” a megbeszélt online felületen. Én a Google Meet-et használom, mert abban képernyő megosztásra is van lehetőség. Javaslom, hogy készíts be magadnak innivalót, jegyzetfüzetet és tollat – így minden kéznél lesz! 😉

Átbeszéljük a kérdéseidet és személyre szóló útmutatást adokNem kell mindent leírnod, mert jegyzeteket és segédleteket is kapni fogsz a konzultáció után.

Sokféle témáról lesz szó...

A vállalkozásodhoz tervezéséhez, indításához és a személyes fejlődésedhez kapcsolódó témákat is mind-mind át tudjuk beszélni.

Az idő ilyenkor gyorsan repül, és a végéhez érve kicsit fáradtabban, de már egy tudatosabb szemlélettel látod a terveidet. Úgy tekintesz erre, hogy az egyik legjobb befektetés volt és mennyire sokat haladtál előre a célod felé.

Ajánlások és referenciák

További 100+ visszajelzés a munkámra

Érthetően tudod elmagyarázni a bonyolult dolgokat és lépésről-lépésre haladtunk marketing feladatokban. Készítettél nekünk egy új weboldalt, segítettél a Facebook kommunikációban. Az elmúlt években a teljes online marketinget új alapokra építettük a vállalkozásunkban és ebben sokat köszönhetünk neked is!
Gróf Szilvi
fittkontroll.hu
"Köszönöm szépen, Gergő a munkádat, a rugalmasságodat, az ötleteidet és meglátásaidat! Nagyon megnyugtató, hogy tudom, hogy különböző kérdésekkel fordulhatok hozzád és mindig szívesen segítesz. 🙏❤️"
Nyebolszin Paulina
szulesrehangolo.hu
Már évek óta ismerem Gergőt. Egy megbízható, precíz és naprakész tudással rendelkező marketinges szakembernek tartom. Szívből ajánlom másoknak is!
Koller Krisztián
kollerkrisztian.hu
"Több marketingessel is dolgoztunk már együtt, de benned azt szeretjük, hogy mindig világosan és érhetően elmondod, hogy honnan hova fogunk eljutni, ha megcsináljuk a feladatokat. A vállalkozásunk weboldalát és a teljes online marketinget új alapokra építettük – köszönhetően neked. Már az első évben sikeres lett a vállalkozásunk, most viszont új célokat tűztünk ki és egy teljesen új tevékenységet is el fogunk indítani."
Wojtczak Marek
kulfoldiallasok.eu
Nagyon sok segítséget kaptam tőled a marketingben az elmúlt évek során. Az együttműködés alatt megújult a weboldalunk és a webáruházunk is. Köszönöm neked mindezt és másoknak is szívesen ajánlom, hogy vegyék igénybe a segítségedet!
Életvitál Egészségbolt
eletvitalmor.hu
"Rengeteg segítséget kaptam tőled marketingben és a weboldalam elkészítéséhez pedig ebben korábban semmilyen tapasztalatom nem volt. Most végre készen van és nagyon örülök neki. Hálás vagyok, hogy mindig vannak hasznos meglátásaid és észrevételeid. Szeretem az építő jellegű kritikáidat is, hiszen ezekből lehet tanulni és fejlődni. További sok sikert kívánok neked!"
Garai Orsi
garaiorsolya.hu
Galántai Gergely

Az elméletek helyett nálam gyakorlatias tudást szerezhetsz. A célom, hogy inspiráljalak a folyamatos fejlődésre, és megmutassam hogyan végezheted örömmel a munkádat, tudatos vállalkozóként.

Jelentkezés
vállalkozás indítása
tanácsadásra

– olvasd el a részleteket és töltsd ki az űrlapot

2 óra konzultáció

Ennyi idő alatt nagyon sok dolgot át tudunk beszélni részletesen, ami fontos számodra és választ kapsz az összes kérdésedre.

Többféle téma

Át tudjuk beszélni a vállalkozásod tervezéséhez, indításához és a személyes vállalkozói fejlődésedhez kapcsolódó témákat és kérdéseidet.

Jegyzetet kapsz

A konzultáció után jegyzeteket fogsz kapni. Pluszban még segédleteket is adok, hogy még eredményesebb legyen a megvalósítás.

20% kedvezmény

Ha rendelkezel iBrand Marketing Tagság előfizetéssel most még jobban jársz, mert 20% kedvezményt kapsz erre a konzultációra is.

Mennyibe kerül?

Válassz a két lehetőség közül. Az iBrand Marketing Tagsággal jobban jársz.

NORMÁL

2 ÓRÁS KONZULTÁCIÓ

25.000,-Ft

IBRAND TAGOKNAK

2 ÓRÁS KONZULTÁCIÓ

20.000,-Ft

Töltsd ki az űrlapot
a jelentkezéshez

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem.
A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.

A jelentkezés pontos menete:

1) Töltsd ki az űrlapot, amely a jelentkezéshez szükséges.

2) Minél részletesebben fejtsd ki a „Mik a fő kérdéseid, témák amiben a segítségemet szeretnéd kérni?” kérdést! Ez azért szükséges, mert ez alapján fogom látni, hogy tudok-e neked segíteni (nem vállalok el minden jelentkezést, csak azokat amelyeknél valóban tudok segíteni – a döntés kizárólag szakmai alapon történik és nem személyes)

3) A jelentkezés után 3 munkanapon belül e-mailben visszajelzést kapsz, hogy vállalom-e a konzultációt. Csak azokat a konzultációkat vállalom el, amikor valódi értéket és gyakorlati segítséget tudok adni.

4) Pozitív elbírálás után bankkártyás fizetéssel legkésőbb 3 munkanapon belül szükséges teljesíteni a konzultáció díját.

5) Az időpont foglaló rendszerben könnyedén tudsz majd magadnak időpontot foglalni. Ezen kívül elküldöm az online konzultáció részleteit, menetét és még néhány információt, amivel a legtöbbet tudjuk kihozni.

A gyakran felmerülő kérdésekre itt találod a választ!

A 2 órás konzultáció 25.000,-Ft. Amennyiben rendelkezel aktív előfizetéssel iBrand Marketing Tagsággal, akkor 20.000,-Ft.

(nincsen plusz áfa, alanyi adómentes e-számlát adok, kérheted cégnévre is).

A konzultáció 2 órás. Ennyi idő alatt rengeteg információt fogsz kapni. Néha pedig még ezen felül egy-két apróság is belefér, ami szintén nagyon hasznos szokott lenni.

Ha elégedett vagy az eredménnyel, akkor meg tudunk beszélni egy következő alkalmat is, ahol további segítséget tudok adni.

Jelenleg kizárólag online konzultációra van lehetőség. Én a Google Meet rendszerét használom. Ezt te is tudod használni díjmentesen, ha van Gmail e-mail címed.

Nem kell kockáztatnod semmit! Amennyiben nem vagy elégedett vagy úgy érzed, hogy nem azt kapod a konzultáció során, amit vártál, akkor egyszerűen jelezned kell ezt nekem a konzultáció első órájában és 5 munkanapon belül 100%-ban visszatérítem a konzultáció díját. Sajnos ebben az esetben nem vagy jogosult sem a jegyzetekre, sem a marketing segédletekre, valamint az ajándékokra sem, amivel sokat haladhatnál előre a célod felé.

Lehetőséged van arra, hogy titoktartási nyilatkozatot írjunk, hiszen sokszor jól prosperáló, már befutott cégek vezetőivel konzultálok. Így minden ami a konzultáción elhangzott, velünk száll a sírba. De ha nincsen írásban rögzítve, akkor is biztosra veheted, hogy nem élek vissza a helyzettel és az információval. Nálam kiemelten fontos a maximális bizalom és őszinteség. Ez alapvető értékrendem, így még csak nem is kell külön kérned.

Kérdésed maradt a konzultációról?

Kérdés esetén kattints a Kapcsolat menüpontra és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Jelöld be a „vásárlás előtti kérdést” és így rövidebb időn belül kapsz választ a kérdésedre.