fbpx

Szerzői jogok

Köszönöm, hogy tiszteletben tartod a szellemi termékek értékét és a munkásságomat.

A galantaigergely.hu domain és az alatta található információk, adatok és megoldások (továbbiakban: Honlap) Galántai Gergely (továbbiakban: Szerző) szellemi tulajdona vagy egyéb, harmadik fél szellemi tulajdonához tartozik, és így a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogvédelemben részesülnek, különös tekintettel a következők: a honlap szövege, szófordulatai, címsorai, letölthető cikkei és dokumentumai, megvásárolható termékei és szolgáltatásai, blog bejegyzései, grafikák, szimbólumok, megoldások, média és egyéb digitális anyagok (továbbiakban: Szellemi termékek).


A Honlap és a Szellemi termékek tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a Szerző előzetesen – a megjelenés előtt – adott írásos beleegyezésével engedélyezett.

A Honlap és a Szellemi termékek nem módosíthatók, valamint nem dolgozhatók át és nem készíthető belőlük más származékos szellemi termék, illetve más szellemi termékkel nem kapcsolhatók össze.

A Honlap tartalma és a Szellemi termékek kereskedelmi, illetve üzleti célú felhasználása a felhasználási formától és módtól függetlenül tilos. Szigorúan tilos a Szellemi termékeket fájlmegosztó weboldalakra, portálokra, fórumokra és közösségi oldalakra feltölteni.


A galantaigergely.hu weboldal, annak elemei és az azon keresztül közzétett vagy értékesített, szerzői műnek minősülő összes anyag a Szerző tulajdonát képezi. Jelen nyilatkozat egyetlen része sem értelmezhető úgy, hogy a Honlap Felhasználója, Látogatója, Szolgáltatás és/vagy Termék megrendelője felhasználási, vagy egyéb szerzői vagyoni jogot szerez ezen anyagok részére vagy egészére.

 

Ha máshol megjelenik a Szerző által publikált cikk, videó felvétel, hanganyag, képfelvétel vagy egyéb szellemi termék egészében vagy részletekben, minden esetben előzetes jóváhagyás szükséges, melynek során áttekintésre kerül a publikáció előtt a szerkesztett anyag.


Minden esetben szükséges megjelentetni a forrást az alábbi formába:

“Forrás: Szerző Neve/Domain címe” (Forrás: Galántai Gergely / www.galantaigergely.hu)

Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a Szerző írásos engedélye szükséges a megjelenés előtt.

A Szerző fenntartja az engedély megvonásához való jogot publikáció előtt, közben és után is.


A Szellemi termékek jogosulatlan felhasználása esetén a Szerző, a jogainak védelmében, és a jogsértés megállapítása céljából bírósági és/vagy hatósági eljárást kezdeményez. 
A bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítás kerül alkalmazásra, amely közokiratnak minősül.

A forrás és a szerzőség megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, a szerző írásbeli hozzájárulás nélküli utánközlés, használat, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 100.000,-Ft felhasznált oldalanként.


Köszönöm, hogy tiszteletben tartod a munkásságomat és minden szellemi termék értékét!