Galántai Gergely
vállalkozófejlesztő és marketing tanácsadó

Ismerj meg jobban: ezen az oldalon további információkat találsz rólam.

Galántai Gergely profilkép
Galántai Gergely online weboldal aláírás
Galántai Gergely

vállalkozófejlesztő, marketing tanácsadó

Szakmai tapasztalat

Galántai Gergely vagyok vállalkozófejlesztő, marketing tanácsadó. A továbbiakban megismerheted a szakmai pályafutásomat, néhány vállalkozói eredményemet és ügyfeleim ajánlásait.

Marketing tanácsadóként és kivitelezőként az elmúlt 13 év során a legkülönfélébb tevékenységű vállalkozásokkal dolgoztam együtt. 

Az elmúlt 6 évben pedig több, mint 100 üzleti- és pénzügyi tervet készítettem induló vállalkozások részére, így széleskörű tapasztalatra tettem szert vállalkozásindítás, üzletnyitás és webáruház indítása terén.

Magyar és külföldi ügyfeleim között voltak egyszemélyes vállalkozások és több milliárd forintos beruházással induló nagyvállalat is. 

Találkozhattál velem a médiában is, rádiós műsorokban és (online) magazinokban. A Vörösmarty Rádióban 2 éven keresztül szerepeltem meghívott szakértőként egy vállalkozói és pénzügyi témájú műsorban.

Itt találkozhattál velem

Néhány érdekesség rólam!

– ez az út röviden...

0 +

személyes együttműködés magyar és külföldi vállalkozásokkal

0 év

vállalkozói tapasztalat
marketing kivitelezésben és tanácsadásban.

0 év

Az első weboldalt ennyi évvel ezelőtt készítettem és azóta is fejlesztem a tudásomat.

0 +

oldalt írtam vállalkozásindítás, marketing és önfejlesztés témákban.

— keress bizalommal —

Kérdésed van? Lépj velem kapcsolatba és örömmel segítek!

Az elméletek helyett nálam gyakorlatias tudást szerezhetsz.

“A célom, hogy inspirációt adjak a folyamatos fejlődésre, és megmutassam hogyan lehet örömmel végezni a munkát, tudatos vállalkozóként.”

Ismerj meg jobban!

13 év vállalkozás és marketing tapasztalat

Szakmai tapasztalatok időrendben

Galántai Gergely | vállalkozásom története

2001

Az első weboldal megrendelések

20 évvel ezelőtt készítettem el az első weboldalakat megrendelésre, ami akkoriban sokkal nagyobb szaktudást igényelt, mint manapság.

Ilyen munkám volt például a HVG Hírbörze nevű játék egyik legnagyobb csoportjának a Klub honlapja, ahol az eredményeket és híreket lehetett nyomon követni. 
Régebben nem csak össze kellett “kattintgatni” a weboldalt, mint manapság, hanem kódolni és programozni kellett. Ma már a kihívást nem maga a honlap elkészítése jelenti, mert azt szinte bárki meg tudja tanulni. 

Az igazi szaktudás 2022-ben már abban rejlik, hogy szeressék az emberek a weboldaladat és valódi értéket nyújtson a számukra.

Referencia weboldal üzletviteli tanácsadás
Referencia weboldal HVG Hírbörze Klub

Az első weboldal munkáimat látod a képeken. – Galántai Gergely

Referencia weboldal készítés tervezés

2008

saját vállalkozásom indítása

Egy kereskedelmi banknál kezdtem a pályafutásomat, ahol kis- és középvállalati ügyfelekkel foglalkoztam, mint banki tanácsadó. Sok vállalkozót ismertem meg, akik bátorítottak, hogy kezdjek bele én is a saját vállalkozásomba. Végül meghoztam a döntést: feladtam a jól fizető állásomat 3 év után és vállalkozó lettem.

Marketing és értékesítési szemléletű weboldalakat kezdtem el készíteni vállalkozóként. Mai szemmel nézve ez már nem tűnik nagy dolognak, de akkoriban még igazi ritkaságnak számított.  Nagyon szép eredményeket hozott ez az ügyfeleimnek.

2009

Tapasztalatszerzés és önfejlesztés

Leendő és kezdő vállalkozóknak a szakmai készségek elsajátítása mellett az önismeret és a vállalkozói önfejlesztés az egyik legjobb befektetés hosszú távon.

Már egészen fiatalon érdekelt a pszichológia és fura módon csak az ilyen témájú könyveket olvastam. Bár nem lettem pszichológus, de a főiskolán tanultam is kiegészítő tantárgyként. Vállalkozóként és marketingesként pedig mindez kifejezetten hasznos. 

A vállalkozói tudásanyagok között megtalálod a marketing pszichológiával (neuromarketing) foglalkozó tartalmakat is bemutató és ismertető jelleggel. Itt a honlapon nem ez a fő fókusz, mert ez már profi marketinges témakör – de ebben is tudok segíteni, ha felveszed velem a kapcsolatot.

Önfejlesztés weboldal mobiltelefon
Fotó az irodáról

2010

Vezetői tapasztalatok időszaka

Vállalkozóként muszáj csapatban gondolkodnod, mert egyedül nagyon nehéz boldogulni, de ehhez vezetői készségekre és tapasztalatra van szükség. 

A vállalkozásom mellett újra alkalmazott lettem és először egy multinál töltöttem be vezetői pozíciót, majd pedig egy 15 fős kisvállalkozásnál.

Sok dolgot megtanultam a cégvezetésről és az emberek irányításáról, amit a mai napig kamatoztatok. Ráadásul tapasztalatot szereztem abban is, hogy milyen vállalkozónak lenni egy alkalmazotti munka mellett

Fun fact: a képen a régi irodámat látod. Az asztalomon pedig a “legjobb főnöknek” járó “The Boss” bögre, mint az Office című sorozatban…jó poén volt 🙂

2012

Első könyvem megjelenése

A „21 nélkülözhetetlen lépés mielőtt vállalkozást indítasz” című könyvben leírtam mindazt a gyakorlati tudást, amit az évek során a saját- és az ügyfélmunkák során tapasztaltam. Könnyen érthető, olvasmányos formában, kifejezetten leendő és kezdő vállalkozók részére írtam.
Megjegyzés: jelenleg már csak e-könyv (pdf) formában tudod ezen a weboldalon megrendelni. Jelenleg a 2022. évi frissített és bővített kiadást tudod elolvasni, ami közel 200 oldalas.

Referencia weboldal vállalkozás indítása

2014

14.000 ember olvassa az írásaimat

Egy korábbi vállalkozói témájú weboldalamon az ingyenes segédleteimet 2 év alatt több, mint 14 ezer ember töltötte le, és iratkozott fel a hírlevelemre. Ezt az eredményt nulla forint reklámköltséggel értem el, online hirdetések nélkül. A titok szerintem abban rejlik mindig, hogy meg kell érteni mire vágynak pontosan az emberek, mivel lehet számukra a legnagyobb értéket teremteni.

Erre szoktam azt mondani, hogy…

Ne azt add az embereknek amid van, hanem nyújtsd nekik azt, amire szükségük van. - Galántai Gergely

2016

Ügyfélmunka és média szereplések

Az első és legfontosabb megérteni, hogy először ne másokat akarj tanítani, hanem vedd fel a munkáskesztyűt, mert gyakorlati tapasztalat nélkül bármilyen tanács csak okoskodásnak tűnik.

Ügyfélmunka:

Több, mint 100 üzleti tervet készítettem két év alatt önállóan a legkülönfélébb induló és működő vállalkozásoknak. Ügyfeleim között voltak magyarok és külföldiek – az egyszemélyes  mikrovállalkozástól kezdve a több milliárd forintos beruházással induló nagyvállalatig.

Széleskörű tapasztalatot szereztem. Ma már nem nagyon van olyan vállalkozói tevékenység, amibe ne ástam volna bele magam valamennyire. 

Szinte naponta tartottam tanácsadást ügyfeleim részére vállalkozásindítás, marketing, vállalkozásfejlesztés és cégvezetés témákban. Voltak vállalkozók, akiket több hónapon keresztül mentoráltam, és együtt közösen fejlesztettük a vállalkozásukat.
Emellett folyamatosan online marketing munkákon és projektekten dolgoztam (weboldal készítése, online vevőszerzés, hirdetéskezelés, szövegírás stb). 

Média megjelenések:

Közel két éven át heti rendszerességgel, meghívott szakértőként szerepeltem a Vörösmarty Rádióban vállalkozói és pénzügyi témákkal, illetve több alkalommal a Karc Fm rádiónál is felszólalt a hangom. Emellett cikkeim és velem készített interjúk jelentek meg több online és offline magazinban.

 

Pénzügyi és vállalkozói rádió műsor
Galántai Gergely FIVOSZ magazin megjelenés
Galántai Gergely és Galántai Zsuzsi Triestben
Galántai Gergely kirándulás fotó

2018

Munka és magánélet egyensúlya

Néhány évente érdemes megállni és újragondolni, hogy milyen irányban halad az életünk. A korábban kitűzött célokat és értékrendet is érdemes felülvizsgálni.

Fiatalon még egyszerűbb a helyzet, és  kevesebb dologra kell figyelni. Később viszont egyre jobban felértékelődik a munka-magánélet egyensúlyának a fontossága. Vállalkozóként pedig ez egy nagy buktató, ha nem figyelsz rá tudatosan.

Erről kevés tanácsadó beszél, mert ez már részben magánügy. Sokan vannak akik sikeresek a munka (vállalkozás) terén, de csak a magánéletük rovására tudják ezt elérni és fenntartani.

Szerintem fontos már a kezdetektől fogva ezt szem előtt tartani és megtalálni az ideális egyensúlyt. Erről is írtam már több cikkemben.

Nekem az a tapasztalatom, ha boldog vagy és kiegyensúlyozott a magánéleted, akkor a vállalkozásod is jobban fog menni.

Ehhez fontos egy olyan partnert találni, akivel öröm a közös kikapcsolódás. A feleségemmel rendszeresen járunk túrázni, kirándulni és biciklizni. 

2020

Válságban is az ügyfeleim mellett

Az egészségügyi válság, a karantén és az egyéb korlátozások a legtöbb vállalkozást keményen érintette. Számomra sem volt könnyű ez az időszak, ugyanakkor nem is volt újdonság. Az vállalkozásomat a 2008-as válság idején indítottam, így fel tudtam használni a korábban szerzett tapasztalatokat. Rengeteg gyakorlati tanácsot osztottam meg az ügyfeleimmel, olvasóimmal és segítettem őket túljutni ezen a nehéz időszakon. Emellett rengeteg időt fektettem saját magam szakmai képzésébe és az önfejlesztésbe.

Galántai Gergely vállalkozófejlesztő - marketing tanácsadó - vállalkozás - online marketing - weboldal készítés

2022

Új tartalmak és online oktatóanyagok

Vállalkozás | Marketing | weboldal készítés | vállalkozói önfejlesztés

Az elmúlt 13 év során megszerzett vállalkozói és marketing tapasztalataimat osztom meg ezen a weboldalon.
Szöveges cikkek, inspiráló beszélgetések és videós oktatóanyagok formájában.

Facebook csoport

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz! További hasznos és inspiráló tartalmakat osztok meg vállalkozói témákban.

Kapcsolatba tudsz velem lépni közvetlenül, fel tudod tenni a kérdéseidet és beszélgethetünk közösen egy-egy témáról.

Kiemelt értékek amit fontosnak tartok

Miért más ez a weboldal?

Komplex tudás

Nem csak egy-egy részterület ismeretét adom át, hanem komplex és átfogó tudást, ami szükséges a vállalkozói sikerekhez.

Rizsa nélkül

Nincs mellébeszélés és süketelés. Csak annyi elméletről beszélek amennyi mindenképp szükség a gyakorlati megvalósításhoz.

Folyamatos fejlődés

Kiemelt értékrendem az életen át tartó tanulás. Emiatt folyamatosan fejlesztem a tartalmakat, hogy a legjobb tudásomat és tapasztalataimat adjam át.

Gyakorlatias

Az elmúlt 13 év során megszerzett gyakorlati tapasztalatot adom át, amelyet magyar és külföldi vállalkozásokkal együtt dolgozva szereztem.

Tudatos önfejlesztés

A tudatosság egy olyan készség, ami kiemelten fontos a mai gyorsan változó világunkban. Szakmai témák mellett beszélek a vállalkozói önfejlesztésről is.

Inspiráció

Célom, hogy inspirációt adjak olvasóimnak, ügyfeleimnek azzal ahogyan végzem a munkámat - mert nem csak a szakmai tudás számít.

5 csillagos értékelés

Ügyfeleim mondták…

"Köszönöm szépen, Gergő a munkádat, a rugalmasságodat, az ötleteidet és meglátásaidat! Nagyon megnyugtató, hogy tudom, hogy különböző kérdésekkel fordulhatok hozzád és mindig szívesen segítesz. 🙏❤️"
Nyebolszin Paulina referencia
Nyebolszin Paulina
szulesrehangolo.hu
Már évek óta ismerem Gergőt. Egy megbízható, precíz és naprakész tudással rendelkező marketinges szakembernek tartom. Szívből ajánlom másoknak is!
Koller Krisztián profil fotó referencia ügyfél
Koller Krisztián
tudatosparkapcsolat.hu
Nagyon sok segítséget kaptam tőled a marketingben az elmúlt évek során. Az együttműködés alatt megújult a weboldalunk és a webáruházunk is. Köszönöm neked mindezt és másoknak is szívesen ajánlom, hogy vegyék igénybe a segítségedet!
Életvitál Egészségbolt logó referencia ügyfél
Életvitál Egészségbolt
eletvitalmor.hu

… további pozitív visszajelzések és ajánlások a referencia oldalon!

Maradjunk kapcsolatban!

Kérd el e-mailben a hasznos vállalkozói tartalmakat, amivel fejlesztheted a tudásodat.

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem, nem küldök SPAM üzeneteket és bármikor leiratkozhatsz.
A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.