fbpx

Galántai Gergely

Ismerj meg jobban és olvasd el a történetemet…

Szakmai tapasztalatok

Galántai Gergely

iBrand Marketing alapítója és vezetője

15 év vállalkozói tapasztalattal

Több, mint 15 éve vagyok vállalkozó. Ezalatt a legkülönfélébb tevékenységű vállalkozásokkal dolgoztam együtt marketingesként,  weboldal készítőként és tanácsadóként.

0 +

személyes együttműködés magyar és külföldi vállalkozásokkal.

0 év

vállalkozói tapasztalat
weboldalkészítésben és marketing tanácsadásban.

0 év

Az első weboldalt ennyi évvel ezelőtt készítettem és azóta is fejlesztem a tudásomat.

0 +

oldalt írtam vállalkozásindítás, marketing és weboldal készítés témákban.

Itt találkozhattál velem

Végzettségek és tanulmányok

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok. Emellett számos magyar és külföldi marketing képzést végeztem el az évek során. 

Mindig is közel állt hozzám a marketing, de a pszichológiát is nagyon megszerettem a tanulmányaim alatt. Az elmúlt 1,5 évben pedig kiemelten foglalkozom azzal, hogyan lehet a mesterséges intelligenciát eredményesen alkalmazni az online marketingben.

Elvégeztem a „Digital Marketer” certifikációs képzéseit 2019-ben, majd részt vettem a Marketing Elite képzési programban.

iBrand Marketing Tudástár

Online vállalkozói és marketing tudástár, ahol hasznos videók, hanganyagok és gyakorlatias eszközök adnak alkalmazható tudást minden nap.
Gyere és nézz bele díjmentesen…

Ajánlások és referenciák

További 100+ visszajelzés a munkámra

Érthetően tudod elmagyarázni a bonyolult dolgokat és lépésről-lépésre haladtunk marketing feladatokban. Készítettél nekünk egy új weboldalt, segítettél a Facebook kommunikációban. Az elmúlt években a teljes online marketinget új alapokra építettük a vállalkozásunkban és ebben sokat köszönhetünk neked is!
Gróf Szilvi
fittkontroll.hu
"Köszönöm szépen, Gergő a munkádat, a rugalmasságodat, az ötleteidet és meglátásaidat! Nagyon megnyugtató, hogy tudom, hogy különböző kérdésekkel fordulhatok hozzád és mindig szívesen segítesz. 🙏❤️"
Nyebolszin Paulina
szulesrehangolo.hu
Már évek óta ismerem Gergőt. Egy megbízható, precíz és naprakész tudással rendelkező marketinges szakembernek tartom. Szívből ajánlom másoknak is!
Koller Krisztián
kollerkrisztian.hu
"Több marketingessel is dolgoztunk már együtt, de benned azt szeretjük, hogy mindig világosan és érhetően elmondod, hogy honnan hova fogunk eljutni, ha megcsináljuk a feladatokat. A vállalkozásunk weboldalát és a teljes online marketinget új alapokra építettük – köszönhetően neked. Már az első évben sikeres lett a vállalkozásunk, most viszont új célokat tűztünk ki és egy teljesen új tevékenységet is el fogunk indítani."
Wojtczak Marek
kulfoldiallasok.eu
Nagyon sok segítséget kaptam tőled a marketingben az elmúlt évek során. Az együttműködés alatt megújult a weboldalunk és a webáruházunk is. Köszönöm neked mindezt és másoknak is szívesen ajánlom, hogy vegyék igénybe a segítségedet!
Életvitál Egészségbolt
eletvitalmor.hu
"Rengeteg segítséget kaptam tőled marketingben és a weboldalam elkészítéséhez pedig ebben korábban semmilyen tapasztalatom nem volt. Most végre készen van és nagyon örülök neki. Hálás vagyok, hogy mindig vannak hasznos meglátásaid és észrevételeid. Szeretem az építő jellegű kritikáidat is, hiszen ezekből lehet tanulni és fejlődni. További sok sikert kívánok neked!"
Garai Orsi
garaiorsolya.hu

Ajándékok e-mailben

💎 Csatlakozz Te is azokhoz az emberekhez, akik rendszeresen olvassák a leveleimet, megkapják az ajándék tudásanyagokat és változást indítanak el az életükben.

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. Soha nem küldök SPAM üzeneteket és bármikor leiratkozhatsz. A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.

Ez az én utam...

Galántai Gergely szakmai tapasztalatok

Pillants be a kulisszák mögé és ismerj meg jobban: nézd meg, honnan indultam és milyen főbb állomások voltak a szakmai pályafutásom során. További infókat is megtudhatsz rólam a Biznisz Blogban, valamint ott írok részletesebben az iBrand Marketing Tagság és Tudástár indulásáról és fejlődéséről, ami a legújabb projektem.

2001

Az első weboldal megrendelések

20 évvel ezelőtt készítettem el az első weboldalakat megrendelésre, ami akkoriban sokkal nagyobb szaktudást igényelt, mint manapság.

Ilyen munkám volt például a HVG Hírbörze nevű játék egyik legnagyobb csoportjának a Klub honlapja, ahol az eredményeket és híreket lehetett nyomon követni. 
Régebben nem csak össze kellett “kattintgatni” a weboldalt, mint manapság, hanem kódolni és programozni kellett. Ma már a kihívást nem maga a honlap elkészítése jelenti, mert azt szinte bárki meg tudja tanulni. 

Az igazi szaktudás 2024-ben már abban rejlik, hogy kapcsolódni tudjanak hozzád az emberek, kedveljék azt, amit képviselsz és megoldást tudjál nyújtani a számukra.

Az első weboldal munkáimat látod a képeken. – Galántai Gergely

Így nézett ki a vállalkozói weboldalam 2008-ban.
Ez már közel 15 éve volt. A weboldal készítés szolgáltatásaimat hirdettem.

2008

Saját vállalkozásom indítása

Egy kereskedelmi banknál kezdtem a pályafutásomat, ahol kis- és középvállalati ügyfelekkel foglalkoztam, mint banki tanácsadó. Sok vállalkozót ismertem meg, akik bátorítottak, hogy kezdjek bele én is a saját vállalkozásomba. Végül meghoztam a döntést: feladtam a jól fizető állásomat 3 év után és vállalkozó lettem.

Marketing és értékesítési szemléletű weboldalakat kezdtem el készíteni vállalkozóként. Mai szemmel nézve ez már nem tűnik nagy dolognak, de akkoriban még igazi ritkaságnak számított.  Az általam készített honlapok nagyon szép eredményeket és bevételt hozott az ügyfeleimnek.

2009

Tapasztalatszerzés és önfejlesztés

Leendő és kezdő vállalkozóknak a szakmai készségek elsajátítása mellett az önismeret és a vállalkozói önfejlesztés az egyik legjobb befektetés hosszú távon.

Már egészen fiatalon érdekelt a pszichológia és fura módon csak az ilyen témájú könyveket olvastam. Bár nem lettem pszichológus, de a főiskolán tanultam is kiegészítő tantárgyként. Vállalkozóként és marketingesként pedig mindez kifejezetten hasznos. 

A vállalkozói tudásanyagok között megtalálod a marketing pszichológiával (neuromarketing) foglalkozó tartalmakat is bemutató és ismertető jelleggel. Itt a honlapon nem ez a fő fókusz, mert ez már profi marketinges témakör – de ebben is tudok segíteni, ha felveszed velem a kapcsolatot.

2010

Vezetői tapasztalatok időszaka

Vállalkozóként muszáj csapatban gondolkodni, mert egyedül nagyon nehéz boldogulni, de ehhez vezetői készségekre és tapasztalatra van szükség. 

A vállalkozásom mellett újra alkalmazott lettem és először egy multinál töltöttem be vezetői pozíciót, majd pedig egy 15 fős kisvállalkozásnál.

Sok dolgot megtanultam a cégvezetésről és az emberek irányításáról. Ráadásul ezalatt tapasztalatot szereztem abban is, hogy milyen vállalkozónak lenni egy alkalmazotti munka mellett.

Fun fact: a képen a régi irodámat látod. Az asztalomon pedig a „legjobb főnöknek” járó „The Boss” bögre, mint az Office című sorozatban… a sorozattal ellentétben ezt nem én vettem magamnak, hanem ajándékba kaptam 😄

2012

Első könyvem megjelenése

A „21 nélkülözhetetlen lépés mielőtt vállalkozást indítasz” című könyvben megosztottam mindazt a gyakorlati tudást, amit az évek alatt a saját- és az ügyfélmunkák során szereztem. 

Könnyen érthető, olvasmányos formában, kifejezetten leendő és kezdő vállalkozók részére írtam.

A 2024. évi frissített és bővített kiadást itt az iBrand Marketing Tudástárban fogod megtalálni e-könyv formájában sok-sok újdonsággal kiegészítve.

2014

14.000 ember olvassa az írásaimat

Egy korábbi vállalkozói témájú weboldalamon az ingyenes segédleteimet 2 év alatt több, mint 14 ezer ember töltötte le, és iratkozott fel a hírlevelemre. Ezt az eredményt nulla forint reklámköltséggel értem el, online hirdetések nélkül. 

A titok szerintem abban rejlik mindig, hogy meg kell érteni mire vágynak pontosan az emberek, mivel lehet számukra a legnagyobb értéket teremteni.

És erre szoktam azt mondani, hogy…

Ne azt add az embereknek amid van, hanem nyújtsd nekik azt, amire szükségük van.

Galántai Gergely

2016

Ügyfélmunka és média szereplések

Manapság nagy divatja van annak, hogy megmondjuk mindenkinek mit és hogyan csináljon. Szerintem az első és legfontosabb megérteni, hogy először ne másokat akarj tanítani, hanem vedd fel a munkáskesztyűt, mert gyakorlati tapasztalat nélkül bármilyen tanács csak okoskodásnak tűnik és hiteltelen.

Ügyfélmunka:

Több, mint 100 üzleti tervet készítettem két év alatt önállóan a legkülönfélébb induló és működő vállalkozásoknak. Ügyfeleim között voltak magyarok és külföldiek – az egyszemélyes  mikrovállalkozástól kezdve a több milliárd forintos beruházással induló nagyvállalatig.

Széleskörű tapasztalatot szereztem. Ma már nem nagyon van olyan vállalkozói tevékenység, amibe ne ástam volna bele magam valamennyire. 

Szinte naponta tartottam tanácsadást ügyfeleim részére vállalkozásindítás, marketing, vállalkozásfejlesztés és cégvezetés témákban. Voltak vállalkozók, akiket több hónapon keresztül mentoráltam, és együtt közösen fejlesztettük a vállalkozásukat.
Emellett folyamatosan online marketing munkákon és projektekten dolgoztam (weboldal készítése, online vevőszerzés, hirdetéskezelés, szövegírás stb). 

Média megjelenések:

Közel két éven át heti rendszerességgel, meghívott szakértőként szerepeltem a Vörösmarty Rádióban vállalkozói és pénzügyi témákkal, illetve több alkalommal a Karc Fm rádiónál is felszólalt a hangom. Emellett cikkeim és velem készített interjúk jelentek meg több online és offline magazinban.

2018

Munka és magánélet egyensúlya

Néhány évente érdemes megállni és újragondolni, hogy milyen irányban halad az életünk. A korábban kitűzött célokat és értékrendet is érdemes felülvizsgálni.

Fiatalon még egyszerűbb a helyzet, és  kevesebb dologra kell figyelni. Később viszont egyre jobban felértékelődik a munka-magánélet egyensúlyának a fontossága. Vállalkozóként pedig ez egy nagy buktató, ha nem figyelsz rá tudatosan.

Erről kevés tanácsadó beszél, mert ez már részben magánügy. Sokan vannak akik sikeresek a munka (vállalkozás) terén, de csak a magánéletük rovására tudják ezt elérni és fenntartani.

Szerintem fontos már a kezdetektől fogva ezt szem előtt tartani és megtalálni az ideális egyensúlyt. Nekem az a tapasztalatom, ha boldog és kiegyensúlyozott a magánéleted, akkor a vállalkozásod is jobban fog menni.

2020

A válság alatt is az ügyfeleim mellett voltam

Az egészségügyi válság, a karantén és az egyéb korlátozások a legtöbb vállalkozást keményen érintette. Számomra sem volt könnyű ez az időszak, ugyanakkor nem is volt újdonság. 

A saját vállalkozásomat a 2008-as pénzügyi válság idején indítottam, így fel tudtam használni a korábban szerzett tapasztalatokat – még akkor is, ha ez a mostani sok tekintetben teljesen más helyzetet teremtett.

Rengeteg gyakorlati tanácsot osztottam meg az ügyfeleimmel az online konzultációk során, és segítettem őket túljutni ezen a nehéz időszakon. Emellett sok időt fektettem a saját magam szakmai képzésébe és az önfejlesztésbe is.

2022

Vevőszerző Marketing rendszer

Megírtam a Vevőszerző Marketing Rendszer könyvet, amit akár egy kezdő vállalkozónak is a kezébe tudok adni és átlátja a mai online marketing működését.

A marketing rendszer az, amitől vevőid lesznek. Ez az oktatóanyag  pedig elmondja hogyan.

Ez alapján építettem fel én is azt a válságálló marketing rendszert, amely biztos alapot ad a vevőszerzéshez és a bevétel generáláshoz.

A világ megváltozott. A vevők is megváltoztak. Ha valaki továbbra is úgy akarja sikerre vinni a vállalkozását, mint pár éve – eleve vesztes csatát vív. 

Megtalálod az iBrand Marketing Tudástárban e-könyv formájában.

2024

Elindult az iBrand Marketing Tudástár

Az iBrand Marketing egy olyan inspirációt és motivációt adó online vállalkozói tudástár, ahol hasznos videók, hanganyagok és gyakorlatias eszközök adnak alkalmazható tudást minden nap.

A projekt indulásáról és fejlődéséről a Biznisz Blogban és az ibrand.hu weboldalon találsz további részleteket.

A tanulás és az önfejlesztés az egyik legjobb befektetés, mert örökre a tiéd marad és segít a céljaid elérésében.

Nézz bele díjmentesen!