fbpx

Marketing konzultáció

2 órás személyre szóló tanácsadás online marketing és weboldal készítés témákban.

tudod

egy különös dologra lettem figyelmes. Vannak vállalkozók, akik azt mondják, hogy értenek a marketinghez. Mégis kevés a vásárlójuk és a bevételük. A marketing tanácsadás során mindig van egy pont, amikor látványosan elkezdenek jegyzetelni. Felszabadulnak és nyitottá válnak. Pedig, amit mondok számomra teljesen alap és egyszerű…

megértés

és az összefüggések felismerése, ami hiányozni szokott. Mert van, amit elvileg mindenki tud, de mégsem használja helyesen. A tudás és a megértés nem ugyanaz. Ez hasonló, mint amikor Neo felébred a Mátrixban. Tudatosan szemlélve a dolgokat te is látni fogod azt, ami korább láthatatlan volt. Ez pedig egy új lehetőség a változásra!

Valami
megváltozott

Egy technikailag jól összerakott weboldal ma már nem elég. Egy dizájnos webshop önmagában nem fog vevőket hozni. És feleslegesen optimalizálod a Facebook és Google hirdetéseket, mert nem ez a fő probléma…

Megváltoztak a vásárlási szokások. Tudom, hogy tudod… de érted is milyen trendek szerint kell a marketing rendszeredet felépíteni vagy tovább fejleszteni? 

És csinálod is? 

Ezért kell 2024-ben mindent újra tudatosan átgondolni és még nagyobb hangsúlyt helyezni a megvalósításra.

A marketing tanácsadás témái

Vevőszerző Marketing Rendszer 2024-ben

Eladás

Kiemelten fontos felismerni és kijavítani a hibákat, ami a terméked és a szolgáltatásod értékesítéséhez kapcsolódik.

Weboldal

A 45 pontos ellenőrző listával feljavítjuk a weboldaladat vagy webshopodat, hogy még eredményesebb legyen.

Kommunikáció

A blog és a közösségi média kommunikáció csak az idődet rabolja el, ha nem csinálod tudatosan (mit-hogyan-hol-miért).

Csali

Egyre nehezebb megszerezni az érdeklődők elérhetőségét. Mutatom hogyan csináld eredményesen 2024-ben.

E-mail marketing

Az e-mail marketing nem a hírlevél küldést jelenti. Ez egy igazi aranybánya, ha tudod hogyan kell használni.

Hirdetés

Rájöttél már miért nem működik jól az online hirdetésed és kampányod? Jelentkezz konzultációra és át fogjuk beszélni.

Ha ezt a 6 elemet rendbe teszed, több bevételed lesz. 💸

Galántai Gergely

iBrand Marketing alapítója és vezetője

15 év vállalkozói tapasztalattal

Kivel fogsz beszélni a marketing tanácsadás során?

Szia! Galántai Gergely (Geri) vagyok. 

Közgazdász végzettséggel rendelkezem és 2008-óta vagyok vállalkozó.

Marketing tanácsadóként és kivitelezőként az elmúlt 15 év során a legkülönfélébb tevékenységű vállalkozásokkal dolgoztam együtt.

Magyar és külföldi ügyfeleim között voltak egyszemélyes vállalkozások és több milliárd forintos beruházással induló nagyvállalat is. 

A konzultáció során beszélhetünk a marketing témák mellett, más vállalkozói vagy akár önfejlesztési és önismereti témákról is, mert ezek mind-mind összefüggnek.

Velem egy jó hangulatú, mégis produktív és eredményes konzultációra számíthatsz.

Ha benned is felmerültek kérdések, akkor keress bizalommal!

Itt találkozhattál velem

Mire számíthatsz nálam egy konzultáció során?

Az általad lefoglalt időpontban fogunk „találkozni” a megbeszélt online felületen. Én a Google Meet-et használom, mert abban képernyő megosztásra is van lehetőség. Javaslom, hogy készíts be magadnak innivalót, jegyzetfüzetet és tollat – így minden kéznél lesz! 😉

Átbeszéljük a kérdéseidet és személyre szóló útmutatást adokNem kell mindent leírnod, mert jegyzeteket és segédleteket is kapni fogsz a konzultáció után.

Sokféle témáról lesz szó...

A marketing mellett a vállalkozásodhoz és a személyes fejlődésedhez kapcsolódó témákat is át tudjuk beszélni.

Az idő ilyenkor gyorsan repül, és a végéhez érve kicsit fáradtabban, de már egy tudatosabb szemlélettel látod a terveidet. Úgy tekintesz erre, hogy az egyik legjobb befektetés volt és mennyire sokat haladtál előre a célod felé.

Mit mondanak
az ügyfeleim?

További 100+ visszajelzés a munkámra

"Már évek óta ismerem Gergőt. Egy megbízható, precíz és naprakész tudással rendelkező marketinges szakembernek tartom. Szívből ajánlom másoknak is!"
Koller Krisztián
tudatosparkapcsolat.hu
"Nagyon sok segítséget kaptam tőled a marketingben az elmúlt évek során. Az együttműködés alatt megújult a weboldalunk és a webáruházunk is. Köszönöm neked mindezt és másoknak is szívesen ajánlom, hogy vegyék igénybe a segítségedet!"
Életvitál Egészségbolt
eletvitalmor.hu
"Köszönöm szépen, Gergő a munkádat, a rugalmasságodat, az ötleteidet és meglátásaidat! Nagyon megnyugtató, hogy tudom, hogy különböző kérdésekkel fordulhatok hozzád és mindig szívesen segítesz. 🙏❤️"
Nyebolszin Paulina
szulesrehangolo.hu
"Egy alkalommal tekintettük át az induló vállalkozás ötletem lehetőségeit, illetve, hogy milyen marketing utak lehetnek előttem. Sok hasznos tippet kaptam, mindenképpen megérte beszélnünk."
Matus István
fizika4u.hu
Galántai Gergely

Az elméletek helyett nálam gyakorlatias tudást szerezhetsz. A célom, hogy inspiráljalak a folyamatos fejlődésre, és megmutassam hogyan végezheted örömmel a munkádat, tudatos vállalkozóként.

Jelentkezés
2 órás konzultációra

– olvasd el a részleteket és töltsd ki az űrlapot

2 óra konzultáció

Ennyi idő alatt nagyon sok dolgot át tudunk beszélni részletesen, ami fontos számodra és választ kapsz az összes kérdésedre.

Többféle téma

A marketing mellett, át tudjuk beszélni a vállalkozásodhoz és a személyes vállalkozói fejlődésedhez kapcsolódó témákat és kérdéseidet.

Jegyzetet kapsz

A konzultáció után jegyzeteket fogsz kapni. Pluszban még segédleteket is adok, hogy még eredményesebb legyen a megvalósítás.

20% kedvezmény

Ha rendelkezel iBrand Marketing Tagság előfizetéssel most még jobban jársz, mert 20% kedvezményt kapsz erre a konzultációra is.

Mennyibe kerül?

Válassz a két lehetőség közül. Az iBrand Marketing Tagsággal jobban jársz.

NORMÁL

2 ÓRÁS KONZULTÁCIÓ

40.000,-Ft

IBRAND TAGOKNAK

2 ÓRÁS KONZULTÁCIÓ

32.000,-Ft

Töltsd ki az űrlapot
a jelentkezéshez

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.

A jelentkezés pontos menete:

1) Töltsd ki az űrlapot, amely a jelentkezéshez szükséges.

2) Minél részletesebben fejtsd ki a „Mik a fő kérdéseid, témák amiben a segítségemet szeretnéd kérni?” kérdést! Ez azért szükséges, mert ez alapján fogom látni, hogy tudok-e neked segíteni (nem vállalok el minden jelentkezést, csak azokat amelyeknél valóban tudok segíteni – a döntés kizárólag szakmai alapon történik és nem személyes)

3) A jelentkezés után 3 munkanapon belül e-mailben visszajelzést kapsz, hogy vállalom-e a konzultációt. Csak azokat a konzultációkat vállalom el, amikor valódi értéket és gyakorlati segítséget tudok adni.

4) Pozitív elbírálás után bankkártyás fizetéssel legkésőbb 3 munkanapon belül szükséges teljesíteni a konzultáció díját.

5) Az időpont foglaló rendszerben könnyedén tudsz majd magadnak időpontot foglalni. Ezen kívül elküldöm az online konzultáció részleteit, menetét és még néhány információt, amivel a legtöbbet tudjuk kihozni.

A gyakran felmerülő kérdésekre itt találod a választ!

A 2 órás konzultáció 40.000,-Ft. Amennyiben rendelkezel aktív előfizetéssel iBrand Marketing Tagsággal, akkor 32.000,-Ft.

(nincsen plusz áfa, alanyi adómentes e-számlát adok, kérheted cégnévre is).

A konzultáció 2 órás. Ennyi idő alatt rengeteg információt fogsz kapni. Néha pedig még ezen felül egy-két apróság is belefér, ami szintén nagyon hasznos szokott lenni.

Ha elégedett vagy az  eredménnyel, akkor meg tudunk beszélni egy következő alkalmat is, ahol további segítséget tudok adni.

Jelenleg kizárólag online konzultációra van lehetőség. Én a Google Meet rendszerét használom. Ezt te is tudod használni díjmentesen, ha van Gmail e-mail címed.

Nem kell kockáztatnod semmit! Amennyiben nem vagy elégedett vagy úgy érzed, hogy nem azt kapod a konzultáció során, amit vártál, akkor egyszerűen jelezned kell ezt nekem a konzultáció első órájában és 5 munkanapon belül 100%-ban visszatérítem a konzultáció díját. Sajnos ebben az esetben nem vagy jogosult sem a jegyzetekre, sem a marketing segédletekre, valamint az ajándékokra sem, amivel sokat haladhatnál előre a célod felé.

Lehetőséged van arra, hogy titoktartási nyilatkozatot írjunk, hiszen sokszor jól prosperáló, már befutott cégek vezetőivel konzultálok. Így minden ami a konzultáción elhangzott, velünk száll a sírba. De ha nincsen írásban rögzítve, akkor is biztosra veheted, hogy nem élek vissza a helyzettel és az információval. Nálam kiemelten fontos a maximális bizalom és őszinteség. Ez alapvető értékrendem, így még csak nem is kell külön kérned.

Kérdésed maradt a konzultációról?

Kérdés esetén kattints a Kapcsolat menüpontra és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Jelöld be a „vásárlás előtti kérdést” és így rövidebb időn belül kapsz választ a kérdésedre.