fbpx
5 csillagos értékelés

Marketing Klub

inspiráló vállalkozói tudástár | online marketing | önfejlesztés

A Marketing Klub tagság egy olyan inspirációt és motivációt adó online tudástár, ahol izgalmas hanganyagok, videók és gyakorlatias eszközök adnak minden nap alkalmazható tudást.

Gyere és nézz körül, hogy mi minden vár Rád a Marketing Klub tagjaként.

Azt érzed, hogy egyedül
nehezen megy?

Eljött az idő, hogy beleállj az erődbe és a saját valóságodat éld…

"Minden reggeled inspiráltan indul"

A napi pótcselekvések helyét átveszi a lelkesedés, és végre motivált leszel arra, hogy kihozd magadból és a vállalkozásodból a maximumot.

"Többé nem maradsz egyedül, profi mentorálást kapsz"

Többé nem kell egyedül járnod az utat. Mostantól mindig számíthatsz rám, és lesz kihez fordulnod, aki valóban megérti a helyzeted és kérdésedet.

"Tudatosabb, sikeresebb, boldogabb vagy"

Végre el mered kérni a munkád árát, mert tudod, hogy értékes az amit adsz és ezt az ügyfeleid is megértik. Így végre eléred mindazt amire már régóta vágysz.

Csak egy lépés választ el attól, hogy végre elindulj az álmaid felé…

Mire számíthatsz Marketing Klub VIP előfizetőként?

Miről szól a Marketing Klub VIP tagság?

Fejlődés és inspiráció 4 témakörben

Konverzióra optimalizált weboldal

Vevőszerző stratégiák és bevétel növelés

1470399594_Web_Design.png

Weboldal és Webshop oktatóanyagok

Kreatív szövegírás weboldalra

Technikai útmutatók a megvalósításhoz

1470399614_Social_Media.png

Inspiráló közösség és vállalkozói önfejlesztés

A vállalkozásodban és a személyiségedben is folyamatosan határokat fogsz átlépni a programnak köszönhetően!

Az alapítóknak további kedvezmények járnak a későbbi csatlakozókhoz képest!

1. VIP VÁLLALKOZÓI TUDÁSTÁR

Folyamatosan bővülő vállalkozói könyvtár

💡 Itt találod a legfrissebb és az általam is kipróbált marketing eszközök használatát, marketing stratégiákat és vevőszerző módszereket.
💡 Hosszabb és rövidebb gyakorlati útmutatók fognak segíteni a vállalkozásod fejlesztésében.
Határidő tervezés célkitűzés

Havi tervező és napirendek

Minden hónapban készítek egy tervezőt, ami heti és napi bontásban is támpontot ad a tanuláshoz és fejlődéshez. Haladhatsz ennek alapján vagy akár önállóan is a saját döntésed szerint.

2. MINDEN HÉTEN WORKSHOP

Közösen végig fogunk menni az összes marketing témán

Minden héten egy-egy vállalkozói témát járunk körbe. A workshop online formában történik. Lehetőséged van velem beszélgetni és kérdezni vállalkozói, marketing témákban.

Fel tudod tenni a legfontosabb aktuális kérdéseidet, amiben elakadtál vagy amiben fejlődni szeretnél. Marketing Klub VIP tagként nem vagy egyedül, mert személyes tanácsadódként segítséget és útmutatást adok neked.

3. VÁLLALKOZÓI KIHÍVÁSOK

Nem az számít, hogy mit tudsz, hanem az amit csinálsz

Minden hónapban egy vállalkozói témát dolgozunk fel közösen: pl. landing page készítés, online hirdetés szövegírás, grafika készítése közösségi médiába, személyes márkaépítés, stb.

Az alapokat a Tudásanyagok között fogod találni a zárt fiókodban, valamint a Facebook csoportban.

A gyakorlati részt, mindenki maga fogja megvalósítani a saját ötletei és az általam adott segédletek, útmutatók alapján. 

Folyamatosan támogatlak és ott leszek segítségként a Facebook csoportban, így együtt haladunk. A legjobbakat pedig minden hónapban külön értékeljük!

4. INSPIRÁLÓ KÖZÖSSÉG

Hozzáférés a Marketing Klub VIP zárt Facebook csoporthoz

NON-STOP kérdezhetsz tőlem és segíteni fogok, ha elakadsz valahol.

Ez egy szűkebb közösség, ahol segítőkész és motiváló embereket ismerhetsz meg. Kezdő és haladó vállalkozókkal beszélgethetsz. Itt senki nem fog ítélkezni, trollkodni és bírálni. Tedd fel bátran a kérdéseidet és együtt fogunk neked segíteni!

A Marketing Klub VIP keretében
a következő tudásanyagok érkeznek…

Havonta egy könyv áráért, egy teljes könyvtárat kapsz... valójában még annál is többet!
A könyvek sokszor csak elméleti ismeretek adnak, itt viszont gyakorlatias tudást kapsz!

2023. február

Hamarosan…

2023. március

Hamarosan…

2023. április

Hamarosan…

A Marketing Klub Facebook zárt csoportban,
már több, mint +50 tartalmas bejegyzés van, amiből tanulni tudsz!

+ egy közösség, akivel együtt haladhatsz a fejlődésben

A Marketing Klub mindig lehetőséget kínál arra, hogy feltedd az aktuális kérdésedet. Erre nem csak én, hanem a csoport többi tagja is segítő választ adhat. NEM kell tartanod a trollkodástól, a gúnyos megjegyzésektől – ezt garantálom! Itt pozitív, lelkes és tudatos emberekkel ismerkedhetsz meg!

Minden kérdésre személyesen válaszolok

Kérdezz tőlem bátran, mert folyamatosan számíthatsz a segítségemre. Sok vállalkozó küzd azzal, hogy egyedül érzi magát és nehezen tud döntéseket hozni. Itt a csoport tagjaként többet nem maradsz egyedül. Szakmai válaszokkal segítelek, még akkor is, ha már más korábban megválaszolta a kérdésedet!

Több, mint 50 tartalmas bejegyzés a csoportban

Ezek a bejegyzések csak a zárt csoportban érhetők el. Röviden és tömören írok egy-egy vállalkozói témáról, amiből azonnal tudsz tanulni. Már csak ezek miatt érdemes csatlakoznod a Marketning Klubhoz.

Közösség építés és ismerkedős bejegyzések

Vállalkozóként sajnos könnyen lemorzsolódnak a korábbi kapcsolataink, mert megváltozik a napi munkarendünk, az érdeklődési körünk vagy egyszerűen "elfejlődünk". A szociális kapcsolatok fontosak és az is, hogy milyen emberek vesznek körül minket. Ez nagyban befolyásolja azt, hogyan gondolkodunk magunkról és a világról. Vállalkozóként nehéz megtalálni azokat az embereket, akikkel bizonyos témákról beszélgetni tudsz. Ha te is úgy érzed, hogy fontos a támogató közösség, akkor tényleg itt a helyed. Figyelmet fordítok a közösség minden tagjára és a jó hangulatra is. Rendszeresen megosztok olyan bejegyzéseket, amiből jobban megismerhetjük egymást. Így az üzleti és partneri kapcsolatok mellett még barátságok is kialakulnak.

Beszámolók külföldi konferenciákról és workshopokról

Ha nem beszélsz jól angolul vagy még nem teheted meg, hogy kifizesd a drága tanfolyamokat, akkor ennek a lehetőségnek örülni fogsz. Igyekszem minél több külföldi konferencián és workshop-on részt venni, és ezekről minél több tudást átadni neked a Marketing Klub keretén belül (természetesen magyarul). Ezeket a beszámolókat és tanításokat szintén a zárt csoportban fogom megosztani.

Kihívások, ahol közösen motiváljuk egymást

Rendszeresen indítok úgynevezett kihívásokat. Ennek az a lényege, hogy együtt csináljuk a feladatokat, motiváljuk egymást, így még könnyebben megy a megvalósítás és a fejlődés. Ezzel csak nyerhetsz!

Tippek és inspiráció a vállalkozásod fejlesztéséhez

Azon túl, hogy megválaszolom a kérdéseket, rövid posztokkal inspirállak a fejlődésre. Néha elég egy rövid tipp, gondolat vagy ötlet, ami nagy lökést tud adni.

LIVE adások, kérdezz-felelek

A Facebook Live adások során lehetőséged van velem beszélgetni, kérdezni vagy megvitatni egy-egy vállalkozói témát. Legyen bármi is az elakadásod, örömmel segítek a LIVE adások alatt is!

Inspirállak és motivállak a fejlődésre

A szürke hétköznapokat felváltja egy jó hangulatú környezet és motiváló közösség. Ide mindig jó benézni, mert hasznos dolgokat tanulhatsz és feltölt szellemi, lelki energiával!

Telefonos konzultáció a Marketing Klub előfizetőknek!
Mire elég 15 perc havonta? Így tudsz velem privátban beszélni…

Marketing Klub előfizetőként az egyik legjobb kiváltság, hogy havonta egy meghatározott napon telefonos konzultációt biztosítok neked!

Előre meghirdetem a konzultációs napot és neked lehetőséged lesz helyet foglalni, ha szeretnél. 

A konzultáció napján az általad lefoglalt időpontban fel foglak hívni telefonon és innentől kezdve negyed óra csak a tiéd. Nem is gondolnád, hogy ez mennyi mindenre elég…

A tapasztalatom szerint, ha előre felkészülsz, akkor 4-5 jól irányzott kérdést is át tudunk beszélni röviden.

Fontos: a konzultációs helyek száma limitált, ezért igyekezz minél előbb lefoglalni a helyed, amint közzéteszem az adott napon elérhető időpontokat.

"A tanulás és az önfejlesztés az egyik legjobb befektetés, mert örökre a tiéd marad és segít a céljaid elérésében."

Személyes tanácsadódként folyamatosan melletted vagyok, támogatlak vállalkozói és marketing tananyagokkal.
Inspirállak és bátorítalak, hogy elérd a vállalkozói céljaidat!

Miért éri meg a Marketing Klub tagjának lenni?

Számos előnye van, amiről eddig olvashattál
De mindezt 4 dologban röviden így lehet összefoglalni...

Vállalkozás indítása rakéta logo

Rengeteg pénzt tudsz megspórolni

Ha magad kezded el letesztelni, hogy mi működik és mi nem, akkor rengeteg pénzt fogsz kidobni az ablakon. A Marketing Klubban csak azokat a dolgokat osztom meg, amit már én magam kipróbáltam, letesztelt és működött.

Határidő tervezés célkitűzés

Rengeteg időt tudsz megspórolni

Az idő a legértékesebb erőforrás, emiatt nagyon fontos hogyan osztod be. A legtöbb vállalkozónak kevés az ideje, ezért én helyetted megteszem: kísérletezem, kutatok és megosztom veled a legjobb marketing megoldásokat.

Vállalkozásindítása növekedés logó

Kipróbált és működő megoldások

Nem elég, ha valami egész jól működik, profi megoldásokra van szükség, mert folyamatos verseny van. Használd fel az itt megszerzett tudást és előnyöket arra, hogy jobb legyél a konkurenciádnál. Ez a lehetőség most a te kezedben van.

Közösségi média csoport

Gyakorlatias tippek és motiváció

Sokszor nem az a nehéz, hogy megtanuljunk valamit, hanem fenntartani a folyamatos motivációt a mindennapok során. Ebben tudlak támogatni, motiválni és inspirálni. Ha kell bátorítalak, ha pedig elakadsz, akkor segítek neked! 

Digitális leértékelés és akció

20% kedvezmény oktatóanyagokra

Kiemelt 20% kedvezmény szinte minden termékre és szolgáltatásra. Továbbá exkluzív elővásárlási lehetőségek és "early bird" kedvezmények, így mindig egy lépéssel előbbre járhatsz a többségnél, akik nem tagjai a Marketing Klubnak.

Az elméletek helyett nálam gyakorlatias tudást szerezhetsz

“A célom, hogy inspiráljalak a folyamatos fejlődésre, és megmutassam hogyan végezheted örömmel a munkádat, tudatos vállalkozóként.”

– Galántai Gergely, marketing tanácsadó

Marketing Klub előfizetés

Mennyibe kerül a Marketing Klub előfizetés?

Jelenleg nem tudsz előfizetni. Hamarosan újra nyitva lesz a csatlakozási lehetőség és ekkor fogod látni az előfizetés díját.

Az előfizetés pontos menete:

1) Töltsd ki az űrlapot, amely az előfizetéshez szükséges.

2) Fizesd ki bankkártyával az első hónapot (ezt követően automatikusan kerül levonásra a havidíj a bankkártyádról egészen a lemondásig).

3) Elküldöm e-mailben a zárt fiókodhoz tartozó belépési jelszót és egyéb információkat, ahol a tudásanyagokat és egyéb segédleteket találod.

Kérdésed maradt?

Kérdés esetén kattints a Kapcsolat menüpontra és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Jelöld be a „vásárlás előtti kérdést” és így rövidebb időn belül kapsz választ a kérdésedre.

Gyakran ismételt kérdések

Minden kérdésedre választ adok.
Ha nem találod a gyakori kérdések között a választ, akkor írj nekem!

A Marketing Klub teljes tartalma 100%-ban digitális. Az előfizetés után kapsz egy hozzáférést (felhasználónév és jelszó), amivel be tudsz lépni a fiókodba. Itt fogod megtalálni az összes Marketing Klub tananyagot. A régieket, azaz az összes korábbi tananyagot, és automatikusan fognak megjelenni az újabb tartalmak.

Jelenleg hetente jelenik meg egy új tananyag, így most havonta kb. 4 új tananyagra biztosan számíthatsz. Ezekről mindig küldök értesítőt a Marketing Klub Facebook zárt csoportban. Az új anyagok automatikusan megjelennek a fiókodban a publikálást követően, ahova felhasználónév és jelszó párossal tudsz belépni.

Mindig úgy állítom össze a tananyagokat, hogy az a klubtagok számára a lehető legjobb legyen. Emiatt vannak szöveges útmutatók, élő- és képernyővideók, illetve hanganyagok is. A célom, hogy abban a formában adjam át az aktuális témát, ahogyan a legkönnyebben tudod megtanulni és megvalósítani.

A Marketing Klub anyagait és segédleteket én állítom össze, Galántai Gergely. Ha szeretnél jobban megismerni, akkor megtalálsz rólam számos infót a Rólam menüpont alatt. Az általam készített tananyagokban átadom az elmúlt 13 év során megszerzett vállalkozói és marketing tapasztalataimat, ötleteimet.

Ameddig előfizetője vagy a Marketing Klubnak, addig folyamatosan hozzá tudsz férni az anyagokhoz. Az Klubtagságod, előfizetésed ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is. Amikor az előfizetésed lejár, mert nem hosszabbítod meg vagy nem tudja a rendszer levonni a bankkártyádról az aktuális díjat, akkor a fiókod automatikusan törlésre kerül. Ezután már nem fogsz tudni hozzáférni a zárt tartalmakhoz.

Kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. Ennek oka, hogy ez a megoldás a lehető legkényelmesebb a tagok számára. Ez esetben a havidíjat biztonságosan, automatikusan levonja a rendszer havonta és nem kell az átutalással bajlódni.

Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le tudod mondani, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat az előfizetési díjjal.

Bankkártya adataidat NEM mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat.

A bankkártyás fizetés az OTP csoport tagján, az OTP Simplepay biztonságos fizetési rendszerén keresztül történik.

A csatlakozásod utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról a díjat minden hónapban.

Természetesen! Minden hónapban a fordulónapon kerül terhelésre a bankkártyád és ekkor kerül levonásra az adott hónap havidíja. Erről a rendszerünk automatikusan kiállítja az elektronikus számlát, amit e-mailben el is küldünk a részedre.

Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedett legyél a tudásanyagokkal és annak örülnék, ha emiatt minél tovább maradnál. Ha bármilyen oknál fogva mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, azt bármikor megteheted.

Ilyenkor mindössze egy gombra kell kattintanod és lemondásra kerül a tagsági díjad, a bankkártyádról pedig nem kerül levonásra a következő havidíj. Miután az előfizetésed lejár, a zárt fiókod automatikusan törlésre kerül, így nem fogsz tudni belépni és hozzáférni a tananyagokhoz. Legközelebb 6 hónap múlva csatlakozhatsz.

Nincsen semmi rejtett költség vagy hűségnyilatkozat. A Marketing Klub havidíja fix, minden hónapban ugyanannyi és nem is fog változni, amíg aktív előfizető maradsz. Nem kerül terhelésre semmilyen egyéb költség. Törekszem arra, hogy könnyen átlátható legyen számodra minden. Én sem szeretem a “benne volt az apróbetűkben” típusú sunyi szolgáltatókat. Ha bármi kérdésed van, keress bizalommal és mindenre válaszolok.

Sajnos a tagság szüneteltetésére jelenleg nincsen mód.

Tagságodat természetesen bármikor le tudod mondani és a megszüntetés után a következő hófordulóig még elérhető lesz számodra minden anyag.

Amennyiben lemondod a tagságodat, a lemondást követő 6 hónapon belül nem csatlakozhatsz újra. Ennek oka, hogy kizárólag elkötelezett emberekkel szeretek együtt dolgozni és nem szeretnék ki-be lépkedő emberekkel foglalkozni.