fbpx

Kérdésed van? Megoldjuk!

Írj nekem üzenetet, ha nem találtál választ a kérdésedre vagy szeretnél visszajelzést küldeni.

Gyakran ismételt kérdések & válaszok

Ügyfeleim és megrendelőim részére 1 munkanapon belül adok választ. Minden egyéb megkeresésre 2-5 munkanapon belül.

Ha szeretnél velem telefonon beszélni, akkor csatlakozz az iBrand Marketing tagsághoz, mert az előfizetőknek lehetőségük van velem konzultálni minden hónapban egyszer online vagy telefonon. Ilyenkor röviden át tudunk beszélni egy témát és néhány kérdést. Ezen kívül lehetőséged van velem beszélni telefonon vagy online, amennyiben jelentkezel hozzám tanácsadásra, konzultációra.

Kérlek, hogy először nézd meg a Promóciók / Egyéb / Spam mappákat. Sajnos néha előfordul, hogy ide kerül tévesen egy levél. Ha ott sem találod és 1-2 óra múlva sem érkezik meg az oktatási anyag visszaigazolása, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a lenti űrlapon keresztül és megoldjuk a problémát!

Több, mint 15 éve vagyok vállalkozó. Ezalatt széleskörű tapasztalatot szeretem marketing, weboldal és webshop készítés témákban. Továbbá vállalkozásindítás és vállalkozói önfejlesztés témakörökben is számíthatsz rám. Ezekről a témákról készítek cikkeket, hanganyagokat és online kurzusokat.

Jelenleg nem vállalok marketing kivitelezési munkákat, viszont marketing tanácsadásra jelentkezhetsz nálam, ahol megválaszolom a felmerülő kérdéseidet és útmutatást adok. Ezen kívül folyamatosan bővülő tudásanyagokkal, online kurzusokkal tudlak segíteni téged és a vállalkozásodat. Nézd meg az iBrand Marketing Tudástárat!

Évente néhány alkalommal, meghatározott időszakban lehet jelentkezni hozzám weboldal és webshop készítésre. A jelentkezések száma limitálva van és az iBrand Marketing tagok mindig elsőbbséget élveznek. Ha most nem találtál jelentkezési lehetőséget weboldal / webshop készítésre, akkor addig is fedezd fel az iBrand Marketing Tudástárat és a további előnyöket, lehetőségeket.

Az árak nálam teljesen transzparens, azaz átlátható módon vannak közzétéve. Igyekszem olyan árakon dolgozni, amit egy kezdő vállalkozó is meg tud fizetni. Emiatt nem adok senkinek külön egyéni kedvezményes vásárlási lehetőséget. Mindenkire ugyanazok a feltételek vonatkoznak, amelyeket itt látsz a weboldalon.

Galántai Gergely

Alapító, tulajdonos | ibrand.hu

Ki fog válaszolni a kérdésedre?

Szia, Galántai Gergely (Geri) vagyok. Több, mint 15 éve vagyok vállalkozó. Végzettségem szerint közgazdász. A legújabb projektem az iBrand Marketing Tagság, ami gyakorlatias tudást, inspirációt és motivációt adó online tudástár. Marketing és vállalkozói önfejlesztés témákban készítek videókat, hanganyagokat és online kurzusokat.

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot és örömmel segítek!

Üzenetküldés

kapcsolat felvétele írásban

Kérlek vedd figyelembe, hogy a kapcsolatfelvétel kizárólag írásban lehetséges, mert nincsen telefonos és személyes ügyfélszolgálat!

Üzenet sablon

Az üzeneted megírásához javaslok egy sablont, hogy hatékonyabban tudjunk kommunikálni:

1) Mutatkozz be röviden.

2) Írd meg tömören és lényegretörően, hogy miért írsz.
3) Fogalmazd meg pontosan, hogy mit vársz el tőlem.

…és tegeződjünk, mert így sokkal egyszerűbb. Az ügyfeleimmel is így kommunikálok.

Ez csupán javaslat és el is térhetsz ettől, semmi gond!

Válaszidő

Ügyfeleknek és megrendelőknek 1 munkanap.
Minden egyéb esetben 2-5 munkanapon belül.

Válaszd ki milyen ügyben írsz:

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.