Kapcsolat

Írj nekem üzenetet, ha nem találtál választ a kérdésedre vagy szeretnél visszajelzést küldeni.

Gyakori kérdések és válaszok

Ügyfeleim és megrendelőim részére 1 munkanapon belül adok választ. Minden egyéb megkeresésre 2-3 munkanapon belül reagálok írásban.

Csatlakozz díjmentesen a Facebook zárt csoportomhoz. Fel tudod tenni a kérdéseidet és választ is fogsz rá kapni tőlem és a csoport tagjaitól. Így mások is profitálhatnak a beszélgetésből.

Személyesebb jellegű kérdésed van, amit nem akarsz másokkal megosztani? Ebben az esetben jelentkezz hozzám konzultációra.

A marketing tanácsadás vagy a vállalkozásindítási tanácsadás keretében tudok segíteni.

Nincsen telefonos ügyfélszolgálat. Jellemzően egyedül dolgozom, így már nincsen erre szabad kapacitásom. Ezért kizárólag írásban van lehetőség a kapcsolat felvételre. A lenti űrlapon keresztül vagy a Facebook  csoportban tudsz nekem üzenetet küldeni.

Kérlek, hogy először nézd meg a Promóciók / Egyéb / Spam mappákat. Sajnos néha előfordul, hogy ide kerül tévesen egy levél. Ha ott sem találod és 1-2 óra múlva sem érkezik meg a levél, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a lenti űrlapon keresztül és segítek megoldani a problémát!

Elsősorban vállalkozásindítás, online marketing és weboldal készítés témákban tudok segíteni.

Nézd meg, hogy milyen marketing és vállalkozói eszközöket, applikációkat használok és ajánlok. Ezekről is kérdezhetsz és segítek a használatukban

Írj egy üzenetet a lenti kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Fogalmazd meg röviden és tömören, hogy miben szeretnéd a segítségemet kérni és mit vársz el tőlem pontosan. Minden megkeresésre válaszolok néhány munkanapon belül, de csak azokat a kivitelezési munkákat vállalom el, amiben tapasztalattal rendelkezem és valódi értéket tudok adni a számodra, ami hozzájárul a sikeredhez.

Az árak nálam teljesen transzparens, azaz átlátható módon vannak közzétéve. Emiatt nem adok senkinek külön egyéni kedvezményes vásárlási lehetőséget. Minden megrendelőre ugyanazok a feltételek vonatkoznak, amelyeket itt látsz a weboldalamon.

Ki fog válaszolni a kérdésedre?

Galántai Gergely közösségi média profilkép
Galántai Gergely

vállalkozófejlesztő, marketing tanácsadó

Az itt megírt üzenetedet, én fogom elolvasni és tőlem kapsz rá választ.

Több, mint 13 éve foglalkozom marketinggel és weboldal készítéssel. Az elmúlt 6 év pedig számos vállalkozás indításában vettem részt tanácsadóként. Ezáltal széleskörű tapasztalatra tettem szert ezeken a területeken. Végzettségem szerint közgazdász vagyok és 2008-óta vállalkozó.

Ha kérdésed vagy észrevételed van, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és örömmel segítek!

kapcsolat felvétele írásban

Kérlek vedd figyelembe, hogy a kapcsolatfelvétel kizárólag írásban lehetséges, mert nincsen telefonos és személyes ügyfélszolgálat!

Üzenet sablon

Az üzeneted megírásához javaslok egy sablont, hogy hatékonyabban tudjunk kommunikálni:

1) Mutatkozz be röviden.

2) Írd meg tömören és lényegretörően, hogy miért írsz.
3) Fogalmazd meg pontosan, hogy mit vársz el tőlem.

…és tegeződjünk, mert így sokkal egyszerűbb. Az ügyfeleimmel is így kommunikálok.

Ez csupán javaslat és el is térhetsz ettől, semmi gond!

Válaszidő

Ügyfeleknek és megrendelőknek 1 munkanap.
Minden egyéb esetben 2-3 munkanapon belül.