fbpx

Kapcsolat

Írj nekem üzenetet, ha nem találtál választ a kérdésedre vagy szeretnél visszajelzést küldeni.

Gyakori kérdések és válaszok

Ügyfeleim és megrendelőim részére 1 munkanapon belül adok választ. Minden egyéb megkeresésre 2-3 munkanapon belül.

Csatlakozz díjmentesen a Facebook zárt csoportomhoz. Fel tudod tenni a kérdéseidet és választ is fogsz rá kapni tőlem és a csoport tagjaitól. Így mások is profitálhatnak a beszélgetésből.

Személyesebb jellegű kérdésed van, amit nem akarsz másokkal megosztani? Ebben az esetben jelentkezz hozzám tanácsadásra.

Nincsen telefonos ügyfélszolgálat. Jellemzően egyedül dolgozom, így már nincsen erre szabad kapacitásom. Ezért kizárólag írásban van lehetőség a kapcsolat felvételre. A lenti űrlapon keresztül vagy a Facebook csoportban tudsz nekem üzenetet küldeni.

Kérlek, hogy először nézd meg a Promóciók / Egyéb / Spam mappákat. Sajnos néha előfordul, hogy ide kerül tévesen egy levél. Ha ott sem találod és 1-2 óra múlva sem érkezik meg az oktatási anyag visszaigazolása, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a lenti űrlapon keresztül és megoldjuk a problémát!

Széleskörű vállalkozói tapasztalattal rendelkezem marketing és weboldal és webshop készítés témákban. Ezen kívül vállalkozásindítás és önismeret témakörökben is számíthatsz rám. Nézd meg, hogy milyen marketing és vállalkozói eszközöket, applikációkat használok és ajánlok. Ezekről is kérdezhetsz és segítek a használatukban.

Kérlek, írj egy üzenetet a lenti kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Fogalmazd meg röviden és tömören, hogy miben szeretnéd a segítségemet kérni és mit vársz el tőlem pontosan. Minden megkeresésre válaszolok néhány munkanapon belül, de csak azokat a kivitelezési munkákat vállalom el, amiben már tapasztalattal rendelkezem, és ami hozzájárul az álmod megvalósításához.

Az árak nálam teljesen transzparens, azaz átlátható módon vannak közzétéve. Emiatt nem adok senkinek külön egyéni kedvezményes vásárlási lehetőséget. Minden megrendelőre ugyanazok a feltételek vonatkoznak, amelyeket itt látsz a weboldalamon.

Galántai Gergely

weboldalkészítő, marketing tanácsadó

Ki fog válaszolni?

Több, mint 15 éve foglalkozom weboldalak készítésével és online marketing feladatok kivitelezésével. 

A legkülönfélébb tevékenységű vállalkozások indításában és fejlesztésében vettem részt marketing tanácsadóként, így széleskörű tapasztalatra tettem szert. Végzettségem szerint közgazdász vagyok. Emellett számos magyar és külföldi marketing képzést végeztem el az évek során. 

Itt a weboldalon többféle vállalkozói témában készítek cikkeket, útmutatókat és oktatóanyagokat – teljesen kezdőtől, egészen a haladó szintig. Ha személyes segítségre van szükséged keress bizalommal!

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot és örömmel segítek!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, keress bizalommal!

kapcsolat felvétele írásban

Kérlek vedd figyelembe, hogy a kapcsolatfelvétel kizárólag írásban lehetséges, mert nincsen telefonos és személyes ügyfélszolgálat!

Üzenet sablon

Az üzeneted megírásához javaslok egy sablont, hogy hatékonyabban tudjunk kommunikálni:

1) Mutatkozz be röviden.

2) Írd meg tömören és lényegretörően, hogy miért írsz.
3) Fogalmazd meg pontosan, hogy mit vársz el tőlem.

…és tegeződjünk, mert így sokkal egyszerűbb. Az ügyfeleimmel is így kommunikálok.

Ez csupán javaslat és el is térhetsz ettől, semmi gond!

Válaszidő

Ügyfeleknek és megrendelőknek 1 munkanap.
Minden egyéb esetben 2-3 munkanapon belül.

Válaszd ki milyen ügyben írsz:

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem.
A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.