fbpx

Kérdésed van? Megoldjuk!

Írj üzenetet, ha nem találtál választ a kérdésedre vagy szeretnél visszajelzést küldeni.

Gyakran ismételt kérdések & válaszok

Több, mint 15 éve vagyok vállalkozó. Széleskörű tapasztalatot szereztem online marketing területen és weboldal készítőként. Ezekről a témákról készítek cikkeket, hanganyagokat és online kurzusokat.

Kiemelt témák: weboldal készítés, közösségi média kommunikáció, mesterséges intelligencia használata a marketingben, vevőszerző stratégiák, e-mail marketing, értékesítési technikák, vállalkozói önfejlesztés.

A tudásanyagokat és az online kurzusokat úgy készítem el, hogy gyorsan sok infót adjon át, mégis könnyedén és érthetően.

Gyere és nézz körbe a weboldalon, hogy miben fejlesztenéd még a tudásodat…

Ügyfeleim és megrendelőim részére 1 munkanapon belül adok választ. Minden egyéb megkeresésre 2-5 munkanapon belül.

Ha szeretnél velem telefonon beszélni, akkor csatlakozz az iBrand Marketing tagsághoz, mert az előfizetőknek lehetőségük van velem konzultálni minden hónapban egyszer online vagy telefonon. Ilyenkor röviden át tudunk beszélni néhány kérdést. Ezen kívül lehetőséged van velem beszélni telefonon vagy online, amennyiben jelentkezel hozzám tanácsadásra, konzultációra.

Kérlek, hogy először nézd meg a Promóciók / Egyéb / Spam mappákat. Sajnos néha előfordul, hogy ide kerül tévesen egy levél. Ha ott sem találod és 1-2 óra múlva sem érkezik meg az oktatási anyag visszaigazolása, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a lenti űrlapon keresztül és megoldjuk a problémát!

Galántai Gergely

iBrand Marketing alapítója és vezetője

Ki fog válaszolni a kérdésedre?

Szia, Galántai Gergely (Geri) vagyok. Több, mint 15 éve vagyok vállalkozó. Végzettségem szerint közgazdász. A legújabb projektem az iBrand Marketing Tagság, ami gyakorlatias tudást, inspirációt és motivációt adó online tudástár. Online marketing, weboldal készítés és többféle vállalkozói témában készítek videókat, hanganyagokat és online kurzusokat.

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot és örömmel segítek!

Üzenetküldés

✉️ Kapcsolat felvétele írásban

Kérlek vedd figyelembe, hogy a kapcsolatfelvétel kizárólag írásban lehetséges, mert nincsen telefonos és személyes ügyfélszolgálat!

💡Üzenet sablon

Az üzeneted megírásához javaslok egy sablont, hogy hatékonyabban tudjunk kommunikálni:

…és tegeződjünk, mert így sokkal egyszerűbb. Az ügyfeleimmel is így kommunikálok. 😉

Ez csupán javaslat és el is térhetsz ettől, semmi gond!

Válaszd ki milyen ügyben írsz:

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.