fbpx

Értékrendem

Az alábbi 5 értékrend, amely kiemelten fontos számomra.
Ezek vezérelnek a magánéletben és a munkámban.

1. Tudatos szemlélet

A tudatos szemléletű ember megtanulja irányítani az érzéseit, gondolatait és cselekedeteit, valamint a saját kezébe veszi az élete irányítását. Tehát a tudatosság ott kezdődik, hogy felelősséget vállal az ember a saját életéért.

Egy adott helyzetben nem ösztönösen reagál és cselekszik, hanem (tudatosan) kiválasztja a tudástárból azt a technikát és reakciót, amit alkalmazni szeretne.

Tehát, ösztönös reakció helyett tudatos választás.

A tudatosság egyfajta törekvés is, amely alapján nincs 100%-ig tökéletes, de nincs is erre szükség, mert a cél elérése helyett a jelen pillanat megértése és tudatos megélése a lényeg.

FELELŐSSÉG VÁLLALÁSA

NYITOTTSÁG AZ ÚJ ISMERETEKRE

HOSSZÚTÁVÚ SZEMLÉLET

2. Értékteremtés

Mindenki törekszik a szükségleteinek a kielégítésére: legyen az fizikai, érzelmi vagy mentális. Végső soron azonban minden ember az önmegvalósítás felé halad és a boldogságra törekszik.

Az értékteremtés számomra azt jelenti, hogy – ha csak egy kis mértékben is, – megoldást adok egy-egy problémára és hozzájárulok mások sikeréhez.

Az értékrendem alapján kiemelten fontos számomra, hogy megértsem mire vágynak igazán az emberek. Végül pedig azt nyújtsam számukra, amire valóban szükségük van.

Ez áll a munkám középpontjában, ez alapján fejlesztem a szolgáltatásaimat és az oktatási anyagokat.

SZÜKSÉGLETEK MEGÉRTÉSE

Megoldást adni a problémákra

folyamatos fejlesztés, iteráció

3. Szellemi értékek

Rengeteg könyvet elolvastam, számos előadáson és képzésen vettem részt. Többségében külföldi szakemberektől tanulhattam. Ezekről a tanulmányaimról rendszeresen beszámolok és hivatkozom is rájuk.

A szellemi értékek tisztelete számomra két fontos részből áll:

1. Kifizetem a pénzt a kapott tudásért (szellemi termékért) ugyanúgy, mintha az egy fizikai tárgy lenne, amit a boltban lehet megvásárolni.

2. Az általam készített szellemi termékekben a saját tapasztalataimat, ötleteimet és meglátásaimat összegzem. Néha hivatkozom más szerzők gondolataira is, de ebben az esetben a forrás megjelölésével teszem. A plagizálás, a más tollával való ékeskedés ellentétben áll az értékrendemmel.

SZELLEMI TERMÉK is SZEMÉLYES TULAJDON

SAJÁT TAPASZTALATOK MEGOSZTÁSA

HIVATKOZÁS, FORRÁS MEGJELÖLÉSE

4. Lassíts egy kicsit

Többször bebizonyosodott már, hogy a minőség és a mennyiség örökös fordított arányban vannak egymással. Nem lehet az egyiket úgy növelni, hogy az ne menjen a másik rovására. Ez így van az élet minden területén is, beleértve a munkában és a vállalkozásban is.

A mai felgyorsult és rohanó világban egyre kevesebb ideje jut az embereknek arra, amit valóban szeretnénk. Ez azonban csak a látszat és az ego játéka. Aki nem akar lemaradni semmiről, az valójában sosem tudja igazán megélni a pillanatot.

Törekszem arra, hogy tudatosan lassítsak egy kicsit. Amikor először kezdtem erre figyelni elég furcsa volt, majd felszabadító és megnyugtató érzést adott.

Javaslom, hogy próbáld ki te is és szánd rá az időt az olvasásra és a tanulásra itt a weboldalamon is, mert így még jobban el tudsz mélyülni a témában és magasabb szinten tudod elsajátítani az új ismereteket.

Fókuszált tanulás és munkavégzés

tudatosan megélni a jelen pillanatot

Önfejlesztés weboldal mobiltelefon

5. folyamatos fejlődés

Az élethosszig tartó tanulás elengedhetetlen a folyamatosan és gyorsan változó világunkban.

Nem jelenthetjük ki önmagunkról, hogy “már mindent tudunk”, hanem keresni kell a tapasztalatszerzési és tanulási lehetőségeket.

Az értékrendem alapján a tanulás jóval többet jelent az új ismeretek és készségek elsajátításánál.

Ebben benne van a szakmai tudás fejlesztése mellett az önismeret és a személyiség fejlődése is, amihez egy alázatos hozzáállás szükségesAz alázatosság nem megalázkodást jelent, hanem egyfajta nyitott és tiszteletteljes hozzáállást – az emberekhez és a világhoz.

TAPASZTALATSZERZÉS

ALÁZATOS HOZZÁÁLLÁS

személyiségünk fejlesztése

nyitott szemlélettel élni

Az elméletek helyett nálam gyakorlatias segítséget és tudást szerezhetsz.

“A célom, hogy inspirációt adjak a folyamatos fejlődésre, és megmutassam hogyan lehet örömmel végezni a munkát, tudatos vállalkozóként.”

További értékek amit fontosnak tartok

Miért más ez a weboldal?

Komplex tudás

Nem csak egy-egy részterület ismeretét adom át, hanem komplex és átfogó tudást, ami szükséges a vállalkozói sikerekhez.

Rizsa nélkül

Nincs mellébeszélés és süketelés. Csak annyi elméletről beszélek amennyi mindenképp szükség a gyakorlati megvalósításhoz.

Folyamatos fejlődés

Kiemelt értékrendem az életen át tartó tanulás. Emiatt folyamatosan fejlesztem a tartalmakat, hogy a legjobb tudásomat és tapasztalataimat adjam át.

Gyakorlatias

Az elmúlt 13 év során megszerzett gyakorlati tapasztalatot adom át, amelyet magyar és külföldi vállalkozásokkal együtt dolgozva szereztem.

Tudatos önfejlesztés

A tudatosság egy olyan készség, ami kiemelten fontos a mai gyorsan változó világunkban. Szakmai témák mellett beszélek a vállalkozói önfejlesztésről is.

Inspiráció

Célom, hogy inspirációt adjak olvasóimnak, ügyfeleimnek azzal ahogyan végzem a munkámat - mert nem csak a szakmai tudás számít.

5 csillagos értékelés

Ügyfeleim mondták…

"Köszönöm szépen, Gergő a munkádat, a rugalmasságodat, az ötleteidet és meglátásaidat! Nagyon megnyugtató, hogy tudom, hogy különböző kérdésekkel fordulhatok hozzád és mindig szívesen segítesz. 🙏❤️"
Nyebolszin Paulina referencia
Nyebolszin Paulina
szulesrehangolo.hu
Már évek óta ismerem Gergőt. Egy megbízható, precíz és naprakész tudással rendelkező marketinges szakembernek tartom. Szívből ajánlom másoknak is!
Koller Krisztián profil fotó referencia ügyfél
Koller Krisztián
kollerkrisztian.hu
Nagyon sok segítséget kaptam tőled a marketingben az elmúlt évek során. Az együttműködés alatt megújult a weboldalunk és a webáruházunk is. Köszönöm neked mindezt és másoknak is szívesen ajánlom, hogy vegyék igénybe a segítségedet!
Életvitál Egészségbolt logó referencia ügyfél
Életvitál Egészségbolt
eletvitalmor.hu

… további ajánlások a referencia oldalon vannak! Nézd meg a legújabb munkáimat is!

Galántai Gergely vállalkozófejlesztő - marketing tanácsadó - vállalkozás - online marketing - weboldal készítés
Galántai Gergely online weboldal aláírás
Galántai Gergely

weboldalkészítő, marketing tanácsadó

Küldetésem

Nálam nem fogod megtalálni a „hogyan gazdagodjak meg rövid idő alatt” típusú tippeket. Én nem írok a „passzív jövedelem csodájáról”, mert nulla befektetett munkával nem lehet pénzt csinálni. 

Amiben én hiszek, az a tudatos, kitartó és következetes munka. Mindezt persze örömmel és könnyedséggel… Ezt képviselem a munkám során és ennek a szellemisége van jelen az oktatási anyagaimban is.

Én nem az iskolai elméletet tanítom és nem is lelkes blogger vagyok, aki marketing és vállalkozói témákról írogat gyakorlati tapasztalatok nélkül. Én abból élek, hogy a hozzád hasonló embereknek segítek a vállalkozói és marketing céljaik elérésében. Mindezt 2008-óta csinálom, ami valljuk be nem tegnap volt!

Amit én csinálok és oktatok, az nem elméleti találgatás. Az elmúlt 13 év vállalkozói, marketing kivitelezői és tanácsadói tapasztalataimra épül. Mindezt a tudást adom át egy könnyen megérthető és használható formában.

Tisztában vagyok azzal, hogy mindenki pénzből él, és a nap végén az lesz a kulcskérdés, hogy mennyi pénz maradt a kasszában. Sosem teszek alaptalan ígéreteket emiatt, és nem foglak felelőtlenül motiválni. Nem azt fogom mondani amit hallani szeretnél, hanem ami valóban segítséget jelent a számodra a célod elérése érdekében. 

Ha szimpatikus az, amit képviselek és amit csinálok, akkor nézz szét a weboldalamon, keress bizalommal és szerezd meg tőlem azt a tudást amire szükséged van a célod elérése érdekében.

Mikor tudok segíteni?

Elkötelezett vagy az álmaid és a céljaid iránt, amiért hajlandó vagy erőfeszítéseket tenni és cselekedni.

Tudsz időt, energiát és pénzt is befektetni a célod elérése érdekében.

El tudod fogadni a szakértői tanácsot, segítséget. Nyitott vagy az újdonságokra, fejlesztési javaslatokra.

Szívesen tanulsz és olvasol hasznos cikkeket, inspiráló sztorikat, amelyek gyakorlati tapasztalatokon alapulnak.

Mikor NEM tudok segíteni?

Csak beszélsz a változásról, fejlődésről, de nem vagy hajlandó tenni ezért; nem vagy elkötelezett a céljaid iránt.

Mások kárán akarsz előre jutni, előnyt szerezni. Ha illegális, erkölcstelen vagy szürke zónás tevékenységet végzel.

Csak rövid távon gondolkozol. Egyik napról a másikra akarsz meggazdagodni, hatalmas eredményeket elérni.

Ha nem tudod elfogadni a negatív, de építő jellegű kritikát és segítő szándékot. Folyamatosan kifogásokat találsz.

„Kinek nem lehet tanácsolni, azon nem lehet segíteni.”
– Benjamin Franklin

Biznisz-kör olvasólista

Most díjmentesen tudsz csatlakozni. Rendszeresen küldök e-mailben hasznos tartalmakat vállalkozás, marketing, weboldal készítés és vállalkozói önfejlesztés témakörökben.

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. Soha nem küldök SPAM üzeneteket és bármikor leiratkozhatsz.
A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.