fbpx
5 csillagos értékelés

Canva oktatóanyag

Hogyan készíts szebb grafikákat, rövidebb idő alatt a weboldaladra és a Facebookra?

Wow, ez mind benne van az oktatóanyagban: logó, digitális termékkép, közösségi média képek, Instagram Reels-videó, Landing oldal és webes grafikák, bevezető (intro) videó, nyomtatható marketing anyagok (plakát), prezentáció, infógrafika stb…

16 képernyővideó és közel 5 óra tartalom a Prémium csomagban. Lépésről-lépésre mutatom, hogyan lehet mindezt megcsinálni.

Simplepay logo

Mit nyersz ezzel?

Olyan grafikai és dizájn elemeket tudsz majd elkészíteni, mint a profi grafikusok. Letisztult, egységes és modern megjelenésű lesz a weboldalad. Látványosabb lesz a Facebook és Instagram oldalad. Mindez egy óriási hozzájárulás lesz, hogy több érdeklődőd és vásárlód legyen… 📈

És ez még nem minden…

Ma: bonyolult az egész. Holnap: profi dizájnokat tudsz készíteni.

Simplepay logo

Mint a profik...

A Canva sablonokat profi grafikusok készítik. Elméletben neked csak át kell írni, majd a színeket módosítani és használni a weboldaladon vagy a közösségi médiában.

Majdnem ennyire egyszerű, mert el lehet rontani…

Van néhány fontos dolog és trükk, ami csak oktatóanyagban van. Mindent megmutatok benne lépésről-lépésre a képernyővideókon keresztül. Így végül tényleg olyan grafikáid és megjelenésed lesz, mint a profiknak! 😉

Érd el a WOW-hatást az ügyfeleidnél és az ismerőseidnél.

Simplepay logo

Idő és pénz

Tapasztalatból mondom: egy profi grafikus több százezer forintot fog elkérni egy teljes céges arculat kialakításáért, de még egy sima logó is több tízezer forint. Bármi mást szeretnél, ahhoz is mélyen a zsebedbe kell nyúlni és tuti, hogy napokat kell rá várnod. Ez a legtöbb vállalkozónak nem éri meg…

Emiatt én is saját magamnak készítettem a grafikákat a Photoshop-ban, amivel néha szó szerint fél napokat bajlódtam főleg kezdőként. Ez sem volt túl jó megoldás… 🙄

Végül megtaláltam a megoldást: amióta a Canva-t használom, mindent meg tudtam csinálni 1 órán belül, de most már jellemzően percek alatt.

Egyszerűen imádom és napi szinten használom. Saját magam részére, de az ügyfeleimnek is ebben készítek grafikákat és dizájn elemeket főként a weboldalra és a Facebookra. 

…és maga a Canva Pro előfizetés is nevetségesen olcsó.

Számoljunk: mit szólnál, ha holnapról profi grafikáid lennének és még a zsebedben maradna havonta 30-50 ezer forint, ráadásul napi 2-3 órád felszabadulna? 😎

Ha neked is fontos az idő és a pénzt ez egy jó megoldás.

Simplepay logo

Érd el az álmodat...

Ez a Canva oktatóanyag segít abban, hogy még gyorsabban elérd a célodat tudatos marketing szemlélettel.

Miért pont velem?

💡 A valódi értékért és tudásért érdemes befektetni…

Azért válaszd ezt az oktatóanyagot, mert tőlem nem csak a Canva használatát tanulhatod meg, hanem segítek elérni a vállalkozói célodat és az álmodat. Tudatos marketing  szemléletet adok át, amiből inspirálódni is tudsz. 🤩

✨Tudom mire van szükséged…

Már 15 éve készítek weboldalakat és vevőszerző marketing rendszereket. Számos magyar és külföldi céggel dolgoztam együtt és széleskörű tapasztalatra tettem szert. 

Mostanra pontosan tudom mire van szüksége egy kisvállalkozónak és az van ebben az oktatóanyagban: logó, Facebook dizájn, borítókép a letölthető csalihoz, digitális termékkép, Landing page és Sales oldal dizájn,  prezentáció készítés, grafikák és arculat a honlapra, valamint a közösségi oldalakra.

Akár a nulláról indulva, mindenki számára érthetően, lépésről-lépésre haladva…

Jobb dizájn = Megbízhatóság = Több vevő

Simplepay logo
5 csillagos értékelés

Mit kapsz pontosan?

Ez a Canva oktatóanyag 4 fő részből áll.

Lehet, hogy ma még csak amatőr grafikákat tudsz készíteni, de az oktatóanyag végére érve már látványos, kreatív és modern grafikákkal lesz tele a honlapod és a közösségi média oldalad. Szerezz több ügyfelet, vevőt és zsebeld be az elismerő dicséreteket.

Legyél büszke magadra, mert mindezt egy nap alatt elérheted. 😍

1. rész

Grafika és dizájn alapismeretek

1. lecke: Canva bevezető és regisztráció

2. lecke: Grafikai és dizájn alapismeretek

3. lecke: Arculati elemek és márka színek beállítása

Nem érdemes egy lépést sem tenni, amíg nincsen meg a grafikai és dizájn alapismereted. Könnyűnek tűnik a Canva használata, de láttam már ebben is elrontott és amatőr munkákat.

Csak a lényegről van szó röviden és tömören. Minden benne van, amire szükséged van vállalkozóként vagy marketingesként. 😉

Ezután soha többet nem lesz amatőr módon elrontott grafikád és dizájnod.

Simplepay logo

2. rész

Weboldal grafikák és arculati elemek készítése

1. lecke: Logó készítése a Canvával

2. lecke: Kiemelt kép készítése a Blog bejegyzéshez

3. lecke: Egységes weboldal arculat: Sales oldal grafika

4. lecke: Digitális termékkép készítés (e-könyvhöz, online tanfolyamhoz, letölthető csalihoz)

Ebben a részben megmutatom, hogyan tudsz kreatív logót készíteni. Elmondom mire kell odafigyelni és milyen szabályokat kell betartani, hogy valóban jól nézzen ki

A további leckékben olyan tippeket és trükköket mutatok, amitől még szebb, egységesebb és látványosabb lesz a weboldalad.

Végül pedig megmutatom hogyan készítek e-könyvet és digitális termékekhez képeket.
Simplepay logo

3. rész

Közösségi média dizájn

1. lecke: Hogyan készíts Facebook borítóképet?

2. lecke: Facebook poszt készítése és időzítése Canvában

3. lecke: Hogyan készíts a Canva-val kreatív Instagram Reels-videókat és sztorikat?

Facebook borítóképet és bejegyzést mindenki tud csinálni. De vajon hogyan kell olyat készíteni, ami támogatja a vállalkozásod vevőszerzését? A grafika mellett kitérek a marketing szempontokra is, ami segíteni fog több érdeklődőt, követőt és lájkot szerezni a közösségi médiában.

Látványos és profinak tűnő social media post készítése a lehető legrövidebb idő alatt.

Simplepay logo

4. rész

Profi ügyfélszerzés

1. lecke: Hogyan készíts megnyerő prezentációt?

2. lecke: Hogyan készíts látványos infógrafikát?

3. lecke: Hogyan legyen profi e-mail aláírásod?

Egy hatásos prezentációval és látványos infógrafikával könnyebben , nyomulás nélkül adhatod el a termékedet vagy a szolgáltatásodat.

Az elkészített prezit használhatod például webinarhoz, online előadáshoz és workshophoz is. Megmutatom és elmondom mire érdemes figyelned.

Ma: unalmas és tukmálós prezik. Holnap: nyomulásmentes vevőszerzés. 

Simplepay logo

Ezt imádni fogod... 😍

Canva Prémium csomag

👉Azért válaszd a Prémium csomagot, mert ez egy folyamatosan bővülő “videótár”, így a később megjelenő Canva oktatóvideókhoz és frissítésekhez is hozzáférésed lesz. 

✅ Canva Prémium csomag a fenti tudásanyagokon túl az alábbi videós útmutatókat is tartalmazza:

1. lecke: Hogyan készíts intro videót szaktudás nélkül?

2. lecke: Plakát és nyomtatható marketing anyagok

3. lecke: E-könyv 3D borítókép (E-book mockup) készítése

Az új videók feltöltése jelenleg folyamatosan történik: hetente 1-2 új videóval bővül a „Canva Videótár” és összesen 10 videó lesz a Normál csomagon felül a Prémium csomagban.

FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ VIDEÓTÁR HOZZÁFÉRÉS
HA A PRÉMIUM CSOMAGOT VÁLASZTOD 😉

💸 Ez éri meg a legjobban ár-érték arányban!

🖥️ Ezeket találod már most a Prémium videótárban...

Válaszd a Prémium csomagot: nem maradsz le semmi újdonságról

Simplepay logo

Megrendelés

Neked melyik Canva oktatóanyag csomag tetszik jobban? A normál vagy a prémium? ❤️

Canva oktatóanyag
"Normál csomag"

Soha többet nem fogsz amatőr grafikákat és dizájnt készíteni. A lényeget mutatom meg, így már magabiztosan és tudatosan vetheted bele magad a kreatív munkákba.

Marketing szempontból nagyon nem mindegy, hogy mit csinálsz. Megmutatom hogyan lehet a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb vevőszerző dizájnokat készíteni a Facebook-ra. 

Minden fontos dizájnt és grafikát megcsinálunk a weboldalra. Marketing szemlélettel és útmutatással magyarázom el. Készítünk logót, digitális termékképet, sales oldal grafikákat stb.

A jobb dizájn bizalmat kelt az érdeklődőkben, ami több vásárlást eredményez. Mutatom hogyan csináld akár webinárhoz, online előadáshoz vagy workshophoz.

Canva oktatóanyag
"Prémium csomag"

Soha többet nem fogsz amatőr grafikákat és dizájnt készíteni. A lényeget mutatom meg, így már magabiztosan és tudatosan vetheted bele magad a kreatív munkákba.

Marketing szempontból nagyon nem mindegy, hogy mit csinálsz. Megmutatom hogyan lehet a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb vevőszerző dizájnokat készíteni a Facebook-ra. 

Minden fontos dizájnt és grafikát megcsinálunk a weboldalra. Marketing szemlélettel és útmutatással magyarázom el. Készítünk logót, digitális termékképet, sales oldal grafikákat stb.

A jobb dizájn bizalmat kelt az érdeklődőkben, ami több vásárlást eredményez. Mutatom hogyan csináld akár webinárhoz, online előadáshoz vagy workshophoz.

Ha most befektetsz a Prémium csomagba, akkor nem csak a jelenlegi videókhoz férsz hozzá, hanem az ÖSSZES később megjelenő tudásvideóhoz és frissítéshez is!

A Canva az egyik legjobb online marketing eszköz. Ne maradj le az újdonságokról és használd ki ezt a lehetőséget, hogy megvalósítsd a vállalkozói céljaidat és álmaidat. 💖

20 990 Ft

🛒 Fizetés után automatikus hozzáférés a normál csomaghoz.

Simplepay logo

25 990 Ft

🛒 Fizetés után automatikus hozzáférés a Prémium csomaghoz és a folyamatosan bővülő videótárhoz.

Simplepay logo

Díjfizetés módja

Kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető. A fizetés után a tanulói fiókod automatikusan létrehozásra kerül és máris hozzáférsz a tartalmakhoz.

Biztonsági megerősítés a mobiltelefonodon

Legyen nálad a mobiltelefonod, mert előfordulhat, hogy a bankod kérni fogja a bankkártyás tranzakció jóváhagyását a mobilbankodon keresztül. Ez a Te érdekedet szolgálja, így még biztonságosabb a fizetés.

Számlázás

Alanyi adómentes e-számlát fogsz kapni a megrendeléskor megadott e-mail címedre a vásárlást követően. Kérhetsz számlát a vállalkozásod nevére is, ez esetben az adószám mező kitöltése kötelező.

Jogi nyilatkozatok

Nincsenek apróbetűk és nincsenek rejtett költségek. Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót el tudod elolvasni a vásárlás előtt.

Nem veszíthetsz semmit...

💡 A valódi értékért és tudásért érdemes befektetni… ráadásul nálam kockázat nélkül teheted!

Garancia #1

Canva Pro-t 30 napig díjmentesen kipróbálhatod egy új regisztrációval. Ezalatt mindent meg tudsz csinálni, amit ebben az oktatóanyagban találsz!

Garancia #2

Ha valami nem érthető a számodra, vagy bárhol elakadsz a megvalósítás során, akkor segítek Neked és megoldjuk a problémádat közösen.

Garancia #3

Hiszem, hogy ez egy kiváló oktatási anyag. Ha valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a termékkel, akkor 30 napon belül visszafizetem a teljes árat.

Nem árulok zsákbamacskát. Nálam csak elégedett ügyfelek vannak.

Simplepay logo

Itt találkozhattál velem