fbpx

Miről szól a Biznisz Blog?

Vállalkozói témák személyes gondolatokkal

A vállalkozói és marketing témájú tartalmak mellett nagy hangsúlyt helyezek arra, hogy a személyes történetemen keresztül inspiráljalak és motiváljalak. 

15 éve kezdtem el a vállalkozásomat és azóta számos vállalkozás indításában és fejlesztésében vettem részt tanácsadóként, marketingesként. Ezeket a tapasztalataimat osztom meg itt a Biznisz Blog oldalon.

Szeretem a mély gondolatokat, a tartalmas cikkeket, amelyek a felszín kapargatásán túlmutató valódi értéket képviselnek.

Maga az iBrand Marketing projektem és a Biznisz Blog is épp annyira szól neked, mint saját magamnakA legjobb cikkeim megírása során olyan problémák megoldására jutok, amelyek előrelépést hoznak a vállalkozásomban és a magánéletemben – és remélhetőleg majd a te életedben is! 🙂

Galántai Gergely

iBrand Marketing alapítója és vezetője

15 év vállalkozói tapasztalattal

Itt találkozhattál velem

Vevőszerzés és bevétel növelés

Vevőszerző stratégiák, marketing eszközök és értékesítési technikák, amivel több bevételt generálhatsz.

Ajándékok e-mailben

💎 Csatlakozz Te is azokhoz az emberekhez, akik rendszeresen olvassák a leveleimet, megkapják az ajándék tudásanyagokat és változást indítanak el az életükben.

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. Soha nem küldök SPAM üzeneteket és bármikor leiratkozhatsz. A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.

Vállalkozás indítása és fejlesztése

A vállalkozás indításához és a cégfejlesztéshez kapcsolódó tartalmak ebben a rovatban találhatók.

iBrand Marketing Tudástár

Online vállalkozói és marketing tudástár, ahol hasznos videók, hanganyagok és gyakorlatias eszközök adnak alkalmazható tudást minden nap.
Gyere és nézz bele díjmentesen…

Vállalkozói önfejlesztés

Vállalkozói gondolkodásmód - Produktivitási tippek - Tudatosság - Üzleti könyvek ismertetője