fbpx

Miről szól a Biznisz Blog?

Vállalkozói témák személyes gondolatokkal

A vállalkozói és marketing témájú tartalmak mellett nagy hangsúlyt helyezek arra, hogy a személyes történetemen keresztül inspiráljalak és motiváljalak. 

15 éve kezdtem el a vállalkozásomat és azóta számos vállalkozás indításában és fejlesztésében vettem részt tanácsadóként, marketingesként. Ezeket a tapasztalataimat osztom meg itt a Biznisz Blog oldalon.

Szeretem a mély gondolatokat, a tartalmas cikkeket, amelyek a felszín kapargatásán túlmutató valódi értéket képviselnek.

Maga az iBrand Marketing projektem és a Biznisz Blog is épp annyira szól neked, mint saját magamnakA legjobb cikkeim megírása során olyan problémák megoldására jutok, amelyek előrelépést hoznak a vállalkozásomban és a magánéletemben – és remélhetőleg majd a te életedben is! 🙂

Galántai Gergely

iBrand Marketing alapítója és vezetője

15 év vállalkozói tapasztalattal

Itt találkozhattál velem

Vevőszerzés és bevétel növelés

Vevőszerző stratégiák, marketing eszközök és értékesítési technikák, amivel több bevételt generálhatsz.

Ajándékok e-mailben

💎 Csatlakozz Te is azokhoz az emberekhez, akik rendszeresen olvassák a leveleimet, megkapják az ajándék tudásanyagokat és változást indítanak el az életükben.

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. Soha nem küldök SPAM üzeneteket és bármikor leiratkozhatsz. A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.

Vállalkozás indítása és fejlesztése

A vállalkozás indításához és a cégfejlesztéshez kapcsolódó tartalmak ebben a rovatban találhatók.

iBrand Marketing Tudástár

Online vállalkozói tudástár, ahol hasznos videók, hanganyagok és gyakorlatias eszközök adnak alkalmazható tudást minden nap.

Vállalkozói önfejlesztés

Vállalkozói gondolkodásmód - Produktivitási tippek - Tudatosság - Üzleti könyvek ismertetője