fbpx

Biznisz-kör olvasólista vállalkozói és marketing tartalmakkal

Galántai Gergely online weboldal aláírás
Galántai Gergely

weboldalkészítő, marketing tanácsadó

Miről szól a biznisz-kör?

Ha azt szeretnéd, hogy eredményesebb legyen a vállalkozásod, akkor a fejlesztésre időt kell szánni. Ez nem egy áldozat – ez egy döntés arról, hogy mi a fontos a számodra.

Minden pénteken délben megy ki a Biznisz-kör hírlevél. Pont akkor, amikor könnyebben tudsz fókuszálni a fejlesztésre: 2,5 nap áll előtted, amit nagyrészt magadnak osztasz be. Szerezz új ötleteket, inspirációt, amit a következő héten megvalósíthatsz.

Az 5 legérdekesebb dolgot, amit az adott héten találtam:

ELADÁS HELYETT Hasznos tartalmak

Az általam küldött e-mailek nem arról szólnak, hogy valamit el akarok neked adni. Hasznos tartalmakat küldök, amivel tovább tudod fejleszteni a vállalkozói tudásodat. Természetesen, ha van egy új oktatási anyagom, arról is foglak értesíteni, de nem ez az elsődleges.

Bármelyik levelemre válaszolhatsz

Bármelyik általam küldött levélre válaszolhatsz, ha felmerült benned egy kérdés az adott témával kapcsolatosan.

Biznisz-kör olvasólista

Most díjmentesen tudsz csatlakozni. Rendszeresen küldök e-mailben hasznos tartalmakat vállalkozás, marketing, weboldal készítés és vállalkozói önfejlesztés témakörökben.

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. Soha nem küldök SPAM üzeneteket és bármikor leiratkozhatsz.
A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.

Galántai Gergely vállalkozófejlesztő - marketing tanácsadó - vállalkozás - online marketing - weboldal készítés
Galántai Gergely

weboldalkészítő, marketing tanácsadó

Ki készíti a Biznisz-kör tartalmait?

Szia, Galántai Gergely vagyok! Több, mint 15 éve foglalkozom weboldalak készítésével és online marketing feladatok kivitelezésével. 

A legkülönfélébb tevékenységű vállalkozások indításában és fejlesztésében vettem részt marketing tanácsadóként, így széleskörű tapasztalatra tettem szert. Végzettségem szerint közgazdász vagyok. Emellett számos magyar és külföldi marketing képzést végeztem el az évek során. 

Itt a weboldalon többféle vállalkozói témában készítek cikkeket, útmutatókat és oktatóanyagokat – teljesen kezdőtől, egészen a haladó szintig. Ha személyes segítségre van szükséged keress bizalommal!

Itt találkozhattál velem