fbpx
5 csillagos értékelés

Referenciák és ügyfeleim ajánlásai

Marketing tanácsadás ajánlások

Segítség a marketingben, vevőszerzésben és a weboldal fejlesztésben

Köszönöm a tanácsadást, nagyon hasznosnak éreztem, főleg, hogy nem csak a marketing és online hirdetések területén, de a honlapkészítésben/szerkesztésben is kaptam jótanácsokat, tippeket!

https://www.ourlovelycottage.com/

Ha azzal foglalkozhatsz, amit igazán szeretsz, akkor nem is érzed igazán munkának. Az együttműködés alatt nagyon sokat segítettél. Külön köszönöm a marketingben és weboldal készítésben nyújtott segítségedet.

Lényegretörő és gyakorlatias volt a tanácsadás. Ajánlom másoknak is Gergőt, mert nagyon jó marketinges szakember. További sok sikert!

Már évek óta ismerem Gergőt. Egy megbízható, precíz és naprakész tudással rendelkező marketinges szakembernek tartom. Szívből ajánlom másoknak is!
Koller Krisztián profil fotó referencia ügyfél
Koller Krisztián
tudatosparkapcsolat.hu
"Rengeteg segítséget kaptam tőled marketingben és a weboldalam elkészítéséhez pedig ebben korábban semmilyen tapasztalatom nem volt. Most végre készen van és nagyon örülök neki. Hálás vagyok, hogy mindig vannak hasznos meglátásaid és észrevételeid. Szeretem az építő jellegű kritikáidat is, hiszen ezekből lehet tanulni és fejlődni. További sok sikert kívánok neked!"
Garai Orsi referencia
Garai Orsi
garaiorsolya.hu
Készítettél nekünk üzleti tervet a vállalkozás indításához, így sikerült leszerződni egy külföldi gyártóval és beszállítóval. Azóta pedig rengeteg segítettél a marketingben, webáruház működésében.
Barta Péter
multipowerdrink.hu

21 nélkülözhetetlen lépés e-könyv ajánlások

Segítség a vállalkozás indítása és tervezése során

Kedves Gergő! Mindenki le akart beszélni a vállalkozásindításról. És csak kevesen támogattak benne engem. Most már nagyon boldog vagyok, hogy kitartottam és sikerült. A te könyved volt az első, amit elolvastam ebben a témában. Kicsit tartottam tőle, de tényleg nagyon érthető volt minden, amit leírtál. Többször elolvastam és jegyzeteltem is hozzá, szóval csak ajánlani tudom másoknak is. Köszönöm!

Ma már látom, hogy nem csak alkalmazottként boldogulhat az ember. Elolvastam a 21 lépés könyvedet, ami nagyon tetszett és felnyitotta a szememet. Idén tervezem a vállalkozásom elindítását, amiben biztosan kérni fogom a segítségedet.

Elolvastam az összes cikkedet a weboldaladon, és megvettem a kezdő vállalkozóknak szóló könyvet. 😊 Nekem sok segített és remélem hamarosan sikerül elindítanom a vállalkozást. Már csak néhány dolog van hátra! 🤩 Köszönöm és majd még jelentkezem, ha segítségre van szükségem!

A végére értem. Nagyon hasznos olvasmány, gratulálok hozzá! Nem gondolom, hogy bármit hozzá kellene tenni, mert teljesen korrekt, érthető, és szabatos. Sok sikert hozzá!

Kovács Zsuzsi referencia 21 nélkülözhetetlen lépés
Orsi tanácsadás referencia 21 nélkülözhetetlen lépés

Egy vállalkozás nem az elméleti tudásról szól, ez mindig érdemes szem előtt tartani. A 21 lépés könyvedet elolvastam és nagyon gyakorlatiasnak találom. Az ellenőrző lista pedig különösen hasznos még nekem is, pedig már 2 éve vállalkozó vagyok. Gratulálok a munkádhoz!

Nagyon tetszett a megfogalmazása a könyvnek, könnyen érthető és tényleg gyakorlatias. Kár, hogy előbb nem jelent meg!

"Köszönöm szépen, Gergő a munkádat, a rugalmasságodat, az ötleteidet és meglátásaidat! Nagyon megnyugtató, hogy tudom, hogy különböző kérdésekkel fordulhatok hozzád és mindig szívesen segítesz. 🙏❤️"
Nyebolszin Paulina referencia
Nyebolszin Paulina
szulesrehangolo.hu
"Több marketingessel is dolgoztunk már együtt, de benned azt szeretjük, hogy mindig világosan és érhetően elmondod, hogy honnan hova fogunk eljutni, ha megcsináljuk a feladatokat. A vállalkozásunk weboldalát és a teljes online marketinget új alapokra építettük – köszönhetően neked. Már az első évben sikeres lett a vállalkozásunk, most viszont új célokat tűztünk ki és egy teljesen új tevékenységet is el fogunk indítani."
Wojtczak Marek referencia
Wojtczak Marek és elvira
kulfoldiallasok.eu
Most már sok éve dolgozunk együtt. Marketingesként sokat segítettél a weboldalaink elkészítésében, fejlesztésében és az online hirdetésekben. Másoknak is szoktalak ajánlani, mert elégedett vagyok a munkáddal!
Bartók Adrienn
haccprendszerkiepites.hu

Vállalkozás indítása tanácsadás ajánlások

Segítség a vállalkozás indítása és üzletnyitás során

Igaz még csak nemrég indítottam el a vállalkozásomat, de ma már látom, hogy miket rontottam el az indulásnál. Szerencsére segítettél ezeket kijavítani. Az üzleti terv és a marketing terv elkészítése volt a legnagyobb segítség. Ma már nem félek, hogy vásárló nélkül maradok. 😊

Örülök, hogy részt vettem nálad az üzletnyitás tanácsadáson. Nagyon megérte, mert így most már pontosan tudom, hogy mit hol kell intéznem a kávézónk és büfénk megnyitásához. Azóta sokat nézem a marketinges anyagaidat, azok is nagyon hasznosak.

Üdvözöllek Gergő!

Köszönöm,hogy időt tudtál szakitani, egy kezdő vállalkozás tervezéséhez. Nagyon sok mindent megértettem, és már látom, mire kell figyelnem, mennyi mindent kell még tanulnom. A beszélgetés vége fele, még biztosabb voltam benne, hogy el kell kezdenem a vállalkozásomat. És a tanácsaiddal, sikerre fogom vinni. Én úgy gondolom, hogy a jövőben is fel foglak keresni útmutatásodét, tanácsaidért. Később meg csak azért, hogy elmondjam, sikerült.

Hasznos volt a konzultáció vállalkozásom elindításához. Egyelőre még várok vele, de nem adtam fel, remélhetőleg jövő évben minden össze fog jönni és kezdhetek. Köszönöm!

Köszönöm a mai konzultációt! Rengeteg dologban kaptam hasznos útmutatást. Nem is gondoltam, hogy ennyi mindenről lesz szó, de örülök! Szép napot!

Itt találkozhattál velem

Oktatási anyagok és vállalkozói segédletek

Egyéb tudásanyagok vállalkozói témákban

Mindig várom az új anyagokat! Nehéz lenne megmondani melyik tetszett eddig a legjobban. Mivel kezdő vagyok ebben a témában, így mindegyik nagyon hasznos számomra!

Nekem nagyon szimpatikus az egész amit csinálsz. Szeretem olvasni a cikkeidet és nézni az oktatóanyagokat. Rengeteget tanultam tőled, amiért hálás vagyok és köszönöm!

Érthetően tudod elmagyarázni a bonyolult dolgokat és lépésről-lépésre haladtunk marketing feladatokban. Készítettél nekünk egy új weboldalt, segítettél a Facebook kommunikációban. Az elmúlt években a teljes online marketinget új alapokra építettük a vállalkozásunkban és ebben sokat köszönhetünk neked is!
Gróf Szilvi
fittkontroll.hu
Nagyon sok segítséget kaptam tőled a marketingben az elmúlt évek során. Az együttműködés alatt megújult a weboldalunk és a webáruházunk is. Köszönöm neked mindezt és másoknak is szívesen ajánlom, hogy vegyék igénybe a segítségedet!
Életvitál Egészségbolt logó referencia ügyfél
Életvitál Egészségbolt
eletvitalmor.hu

Biznisz-kör olvasólista

Most díjmentesen tudsz csatlakozni. Rendszeresen küldök e-mailben hasznos tartalmakat vállalkozás, marketing, weboldal készítés és vállalkozói önfejlesztés témakörökben.

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. Soha nem küldök SPAM üzeneteket és bármikor leiratkozhatsz.
A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.